SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 27/02

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 27/02

27 Φεβρουαρίου 2022 - 03:22
Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου τη Γουλβς. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Κομβικό παιχνίδι για τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και των δυο. Η Γουλβς προέρχεται από ένα άδικο αποτέλεσμα στο κόντρα στην Άρσεναλ και θα ψάξει κάτι καλύτερο και πάλι στο Λονδίνο, αυτή τη φορά σε άλλο γήπεδο. Η Γουέστ Χαμ θέλει μια νίκη μετά από δυο ματς, περιμένουμε μια... γερή μάχη. Δύσκολα θα μπουν πολλά τέρματα, λογικά θα κριθεί στα 2-3 γκολ - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να "τρέχει" ένα αήττητο τριών αγώνων, όμως η αγωνιστική της εικόνα δεν είναι αυτή που θα ήθελε η ίδια και ο κόσμος της. Οι Λονδρέζοι ήταν τυχεροί που γλίτωσαν την ήττα από τη Νιούκαστλ, την περασμένη αγωνιστική, προβλημάτισαν με την αδυναμία τους να κρατήσουν μπάλα και θα ψάξουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Γουλβς, για να μείνουν ενεργοί στη μάχη της 4ης θέσης. Μόνο μυαλό για μπάλα δεν έχει ο Γιαρμολένκο (Ε) με όσα γίνονται στη χώρα του, θα μείνει εκτός, ενώ λίγες πιθανότητες έχει και ο Λαντσίνι (Μ). Περίπου 2 μήνες εκτός ο Τσούφαλ (Α), που μπήκε στο χειρουργείο, οι Μαζουακού (Α) και Ογκμπόνα (Α) λείπουν καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Τζόνσον, Ζουμά, Ντόουσον, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν, Μπενραχμά, Φορνάλς – Αντόνιο.

ΓΟΥΛΒΣ

Από τον παράδεισο στην κόλαση βρέθηκε η Γουλβς πριν λίγες στο Λονδίνο, καθώς δέχθηκε δυο γκολ στα τελευταία λεπτά από την Άρσεναλ και έχασε μέσα από τη χέρια της μια πολύ σπουδαία νίκη, που θα την έφερνε μέσα στις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι "λύκοι" πρέπει έτσι να ψάξουν ένα αποτέλεσμα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, μιας εκ των ανταγωνιστριών τους για την εξάδα, εκ νέου στο Λονδίνο. Εκτός ο βασικός ακραίος Σεμέδο (Μ), παραμένουν εκτός οι Μοσκέρα (Μ) και Μπολί (Α), καλά νέα με την επιστροφή στη δράση του Νέτο (Ε), ο οποίος πριν από τον τραυματισμό του ήταν από τους κορυφαίους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σα – Σαΐς, Κόουντι, Κίλμαν – Μαρσάλ, Μουτίνιο, Ρ. Νέβες, Νουρί – Ποντένσε, Χουάνγκ – Χιμένες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet