SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ 27/02

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ 27/02

27 Φεβρουαρίου 2022 - 07:20
Τελικός για το Αγγλικό Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι να αντιμετωπίζει στο "Γουέμπλεϊ" του Λονδίνου τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο Νησί, θα δώσουν μια πολύ δυνατή μάχη για την κατάκτηση της πρώτης κούπας για τη φετινή σεζόν. Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν φτάσει εδώ απόλυτα δίκαια και παρότι οι "κόκκινοι" δείχνουν ένα... κλικ καλύτεροι, ένας τελικός είναι πάντα απρόβλεπτος. Θεωρούμε πως θα υπάρχουν φάσεις εκατέρωθεν, θα πάμε με το G/G - 1.78
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΕΛΣΙ

Πολλές οι εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι για τη Τσέλσι, η ομάδα όμως συνεχίζει ακάθεκτη μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, στοχεύοντας όσα τρόπαια μπορεί. Το σύνολο του Τούχελ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κόντρα στη Λίβερπουλ οφείλει να είναι στο 100% του για να μπορέσει να κοντράρει τους "υπερηχητικούς" αντιπάλους του. Βασικό "όπλο" των Λονδρέζων στην πορεία τους είναι η αμυντική προσήλωση και εκεί θα δοθεί το βάρος. Καλά νέα για τον Γερμανό τεχνικό, καθώς όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, εκτός φυσικά από τον μακροχρόνια απόντα Τσίλγουελ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κέπα – Κρίστενσεν, Τ. Σίλβα, Ρίντιγκερ – Αθπιλικουέτα, Καντέ, Κόβασιτς (Ζορζίνιο), Αλόνσο – Μάουντ (Ζίγιεχ), Χάβερτς – Λουκάκου.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πηγαίνει σε έναν τελικό ούσα σε τρομερή κατάσταση, μιας και σκοράρει με μεγάλη άνεση ακόμα και όταν δεν παίζει καλά. Η Λίβερπουλ παρέδωσε μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου πριν μερικές ημέρες κόντρα στη Λιντς και θα πάει στο Λονδίνο με στόχο την πρώτη της κούπα για φέτος, μιας και έχει ήδη βάλει στο... μάτι πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κλοπ δύσκολα θα αλλάξει πολλά πράγματα από τη βασική του εντεκάδα και είναι πολύ τυχερός που δεν έχει κανένα τραυματία, αλλά μόνο αμφίβολους, όπως τον Ζότα (Ε) και τον Φιρμίνο (Ε). Ρεπορτάζ αναφέρουν πως βασικός ξεκινάει στο τέρμα ο Κέλεχερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέλεχερ – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ (Μάτιπ), Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χέντερσον – Σαλάχ, Ντίας, Μανέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet