COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ 01/03

ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ 01/03

01 Μαρτίου 2022 - 07:25

Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, με τη Μίλαν να υποδέχεται στο "Σαν Σίρο" την Ίντερ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι δυο ομάδες από το Μιλάνο δεν είναι στην ιδανική κατάσταση ενόψει ενός τέτοιου αγώνα, όμως το Κύπελλο είναι βασικός στόχος τους. Θέμα έδρας ουσιαστικά δεν υπάρχει, καθώς μοιράζονται το ίδιο γήπεδο και με βάση τη πρόσφατη παράδοση, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Θα πάρουμε τα 2-3 γκολ, που έβγαλαν και στα δυο φετινά τους ματς - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΛΑΝ

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λάτσιο που την έφερε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η Μίλαν δεν έχει καταφέρει να αποδείξει πως μπορεί να χωρέσει δυο "καρπούζια" σε μια μασχάλη, καθώς έκανε κάποιες μεγάλες γκέλες στο πρωτάθλημα, μένοντας πίσω στη μάχη του τίτλου που δίνει με Ίντερ και Νάπολι. Οι "ροσονέρι" είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τα ματς με Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε, θέλοντας να επικεντρωθούν στο μεγάλο διπλό ραντεβού με την Ίντερ, προσπαθώντας να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Τιμωρημένος ο Τονάλι στα χαφ, σταθερά εκτός λόγω τραυματισμών οι Κιάερ (Α) και Ιμπραΐμοβιτς (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ – Μπενασέρ, Κεσί – Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Λεάο – Ζιρού.

ΙΝΤΕΡ

Στο χειρότερο μήνα της για φέτος, η Ίντερ φανέρωσε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της, έκανε μέτριες εμφανίσεις και ουσιαστικά παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, χάρη στην τρομερή της εκκίνηση. Πέρα από το πρωτάθλημα, η ομάδα θα δυσκολευτεί στην Ευρώπη μετά το 2-0 από τη Λίβερπουλ στο Μιλάνο. Έτσι, ο Ιντζάγκι ζήτησε από όλους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς για να έρθει το νταμπλ. Οι "νερατζούρι" διαθέτουν ποιότητα και θα κυνηγήσουν τη πρώτη τους νίκη επί της Μίλαν φέτος στο Κύπελλο. Πολύ θετικά τα νέα για τον Ιταλό τεχνικό, καθώς Κορέα (Ε) και Γκόσενς (Μ) μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και δεν υπάρχει καμία απουσία.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Λ. Μαρτίνες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet