SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 01/03

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 01/03

01 Μαρτίου 2022 - 07:10
Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μπέρνλι να υποδέχεται στο "Τερφ Μουρ" τη Λέστερ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
"Σκιά" του εαυτού της είναι τη φετινή σεζόν η Λέστερ, μιας και οι "αλεπούδες" δε θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίαζε τα περασμένα χρόνια. Η Μπέρνλι παίζει καλά το τελευταίο διάστημα, παίρνει σημαντικούς βαθμούς και θα κοντράρει στα ίσα την θεωρητικά ανώτερη αντίπαλό της. Η προϊστορία των 6 τελευταίων αγώνων δείχνει G/G, αυτή θα είναι και η επιλογή μας - 1.70
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΡΝΛΙ

Τα στοιχεία που δείχνει εδώ και χρόνια στο δεύτερο μισό της κάθε σεζόν, δείχνει και φέτος η Μπέρνλι. Η ομάδα του Σον Ντάιτς παρέμεινε για ακόμα ένα ματς αήττητη στη Πρέμιερ Λιγκ, αποσπώντας την ισοπαλία από τη Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, φτάνοντας τα 3 σερί και τα 6 στα 7 τελευταία, έχοντας χάσει μόνο από τη Λίβερπουλ. Οι "κλάρετς" έπιασαν έτσι την Έβερτον στη βαθμολογία, όντας στο -1 από τη παραμονή και κόντρα στη Λέστερ θα ψάξουν τη νίκη, ώστε να βγουν και από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολα θα αλλάξουν πρόσωπα στην εντεκάδα, παρά μόνο αυτό του Κορνέ, που θα ξεκινήσει λογικά στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ – Λένον, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝιλ – Βέγκχορστ, Κορνέ.

ΛΕΣΤΕΡ

Δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν όλοι η χρονιά στη Λέστερ, μιας και οι "αλεπούδες" έχουν χάσει τη βαθμολογική επαφή με τις Ευρωπαϊκές θέσεις, κάνοντας μια μέτρια πορεία για τα δεδομένα τους. Η Ευρώπη παραμένει στόχος, πάντως, εκεί όπου πέρασε στις "16" του Κόνφερενς Λιγκ. Στο εξ' αναβολής ματς στο Μπέρνλι, θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες μετά από τέλη Δεκεμβρίου και στη προσπάθειά της αυτή, θα έχει και τον ηγέτη Βάρντι (Ε) στην αποστολή, όπως και τους Περέιρα (Α), Ολμπράιτον (Μ) και Φοφανά (Μ), που αποθεραπεύτηκαν. Μακροχρόνια απόντες οι αμυντικοί Τζάστιν, Καστάν, Έβανς και Μπέρτραντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Ρ. Περέιρα, Αμαρτέι, Σογιουνσού, Τόμας – Τίλεμανς, Εντιντί, Μάντισον – Μπαρνς (Ιχενάτσο), Λούκμαν, Ντάκα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet