COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΑΝΤ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ 02/03

ΝΑΝΤ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ 02/03

02 Μαρτίου 2022 - 03:17

Αναμέτρηση (νοκ-άουτ) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, με τη Ναντ να υποδέχεται στο «Λα Μποζουάρ» τη Μονακό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι δυο ομάδες δεν πραγματοποιούν την ιδανικότερη σεζόν στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο μοιάζει μια σπουδαία ευκαιρία όχι μόνο για να κλείσουν τη σεζόν με ένα τρόπαιο, αλλά και μια διέξοδο προς την Ευρώπη. Η Ναντ έχει ισχυρή έδρα και η Μονακό είναι πολύ ποιοτική από τη μέση και μπροστά. Βλέπουμε ένα ματς με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Πάμε στο G/G - 1.87
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΑΝΤ

Τα δίνει όλα για να κρατηθεί "ζωντανή" στη μάχη της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος, όμως όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη σεζόν, τα "καναρίνια" έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στο τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο μαζί με το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κομπουαρέ κάνει καλή δουλειά στο σύλλογο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα, ειδικά εντός έδρας, που έχει μόλις μια ήττα από τον Σεπτέμβριο. Κόντρα στη Μονακό το έργο της Ναντ δεν θα είναι εύκολο, όμως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία. Απουσία ο βασικός μπακ Φάμπιο, εκτός και οι Κοκό (Μ), Ογκουστέν (Μ) και Γκεμπέλς (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ντεσκάμπς - Παλουά, Άπια, Καστελέτο - Τραορέ, Τζιρότο, Τσιριβέλα, Κορσιά - Μπλας, Μουάνι, Σιμόν.

ΜΟΝΑΚΟ

Ήττα  - σοκ υπέστη πριν μερικές ημέρες στο πρωτάθλημα εντός έδρας από τη Ρεμς, ένα πραγματικό... πισωγύρισμα στη προσπάθεια που γίνεται για τερματισμό μέσα στη πρώτη 5άδα. Η Μονακό φέτος έχει δείξει δυο πρόσωπα στη Λιγκ 1, όμως όπως όλα δείχνουν, η ομάδα έχει επικεντρωθεί στο Κύπελλο, εκεί όπου ο δρόμος για τον τελικό είναι "στρωμένος". Με τη Νις να περιμένει εκεί, οι παίκτες του Κλεμάν οφείλουν να περάσουν από την έδρα της Ναντ, για να φτάσουν κοντά σε ένα σημαντικό τρόπαιο. Τιμωρημένος ο βασικός Ζαν Λούκας (Μ), τραυματίες παραμένουν οι Μπαντιασίλε (Α), Γκολόβιν (Μ), Φάμπρεγκας (Μ) και Ντιατά (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Νούμπελ - Ενρίκε, Ντισασί, Μαριπάν, Αγκιλάρ - Ντιόπ, Τσουαμενί, Φοφανά, Ζέλσον - Βόλαντ, Μπεν Γιεντέρ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet