COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΓΙΑΞ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 03/03

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΓΙΑΞ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 03/03

03 Μαρτίου 2022 - 07:03

Αναμέτρηση (νοκ-άουτ) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, με την Άλκμααρ να υποδέχεται στο «ΑΦΑΣ Στάντιον» τον Άγιαξ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σπουδαίο ζευγάρι για τα ημιτελικά. Ο Άγιαξ προέρχεται από πολύ βαριά γκέλα στο πρωτάθλημα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει την ευκαιρία για το νταμπλ. Η ΑΖ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θα έχει φάσεις και παρότι ο "Αίαντας" είναι το λογικό φαβορί, δεν θα υποτιμήσουμε τους γηπεδούχους. Πάμε στα σίγουρα με την επιλογή του Over 2,5 - 1.65
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΚΜΑΑΡ

Η Άλκμααρ των Ελλήνων, Χατζηδιάκου και Παυλίδη, κάνει μια αξιοσημείωτη πορεία τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, καθώς έχει να χάσει σε επίσημο ματς εδώ και 4 μήνες (!) και κυνηγάει τη Φέγενορντ στην 3η θέση. Επίσης, υπάρχει το Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου είναι ήδη στους "16" και τελευταίο έρχεται το Κύπελλο. Το ματς με τον Άγιαξ στα ημιτελικά είναι μια πρόκληση, την οποία ο κόουτς Γιάνσεν με τους παίκτες του καλούνται να φέρουν εις πέρας. Μοναδικός απών ο Ντούιν (Ε), δύσκολα θα αλλάξει η εντεκάδα που νίκησε τη Φέγενορντ στο πρωτάθλημα.

ΑΓΙΑΞ

Οι υψηλές "πτήσεις" του Άγιαξ ακόμα μια σεζόν συνεχίζονται σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και ο "Αίαντας" είναι μέσα σε όλους τους στόχους του. Παραμένει στην κορυφή στην Ερεντιβίζιε, παρά την ήττα-σοκ από την Γκο Αχέντ πριν μερικές ημέρες, πλησιάζει τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τώρα θα τα δώσει όλα να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Τεν Χαγκ πιθανότατα θα κάνει 2-3 αλλαγές από τη γνωστή του εντεκάδα, ενώ δεδομένα εκτός θα είναι οι Στεκέλενμπουργκ (Τ), Λαμπιάντ (Μ), Ιχατάρεν (Μ), Μπρομπέι (Ε) και Κλάιμπερ (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet