COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 04/03

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 04/03

04 Μαρτίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Αρμίνια Μπίλεφελντ να υποδέχεται στη "Σούκο Αρένα" την Άουγκσμπουργκ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Αρκετά κομβική αναμέτρηση στην ουρά της Μπουντεσλίγκα, με τις δυο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τους βαθμούς, για να αποκτήσουν προβάδισμα παραμονής. Η Άουγκσμπουργκ δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρή εκτός έδρας, τη στιγμή που η Αρμίνια μετράει 6 σερί ματς αήττητη στην έδρα της. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο, όμως θα πάρουμε τον άσο σε DNB για μείωση του ρίσκου - 1.70
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Κάθε ματς είναι κρίσιμο από δω και πέρα για την Αρμίνια, η οποία προέρχεται από τη βαριά ήττα κόντρα στη Λεβερκούζεν (3-0), που ήρθε φυσιολογικά με βάσει την εξέλιξη του αγώνα. Η ομάδα επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχθεί την Άουγκσμπουργκ, με στόχο να διατηρηθεί τουλάχιστον από πάνω της, αλλά και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο κόουτς Κράμερ θα έχει όλους τους παίκτες της ομάδας στη διάθεσή του, μιας και όλοι οι τραυματίες έχουν αναρρώσει πλήρως, με μοναδικό αμφίβολο τον Σέρα (Ε), ο οποίος πάντως έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ορτέγκα Μορένο – Μπρούνερ, Ράμος, Νίλσον, Λάουρσεν (Αντράντε) – Κούντσε, Βασιλειάδης – Βίμερ, Σεπφ, Οκουγκάβα – Σέρα.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Με "νύχια και με δόντια" κρατιέται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Άουγκσμπουργκ, η οποία, πάντως, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις και, κυρίως, με τη σταθερότητα που δείχνει. Οι Βαυαροί βλέπουν Χέρτα και Στουτγκάρδη να είναι σε απόσταση βολής βαθμολογικά και θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμό, ειδικά εκτός έδρας, αν θέλουν να σώσουν την "παρτίδα". Κόντρα στην Ντόρτμουντ εντός η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, την οποία πρέπει να επαναλάβει στο Μπίλεφελντ. Τιμωρημένος ο μέσος Ντορς, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Γκούμνι (Α), Φινμπόγκασον (Ε) και Στρομπλ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Γκίκιεβιτς – Ουντούοκαϊ, Χάουελου, Όξφορντ – Καλιτζούρι, Μάιερ, Γκρουέσο, Πέντερσεν – Γκρέγκοριτς – Χαν, Βάργκας.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet