COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΛΒΣ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 05/03

ΓΟΥΛΒΣ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 02:53
Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουλβς να υποδέχεται στο "Μολινό" την Κρίσταλ Πάλας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Επιστρέφει στην έδρα της η Γουλβς και ψάχνει ένα τρόπο να πάρει μια νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, μιας και μένει πίσω από την 6άδα. Η Πάλας παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος, βρίσκοντας τρόπους να σκοράρει, ειδικά αν βρει την κόντρα. Παίζεται σε τιμές αουτσάιντερ το G/G - 2.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΛΒΣ

Πλήρωσε την επιθετική της ανυπαρξία κόντρα στη Γουέστ Χαμ την περασμένη αγωνιστική και παρότι άρχισε να μπαίνει στο "κόλπο" της Ευρώπης, ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, έχει φέρει τη Γουλβς σε δεινή θέση. Οι "λύκοι" δε θα τα παρατήσουν, όμως, έχουν και ένα ματς λιγότερο και το πρωτάθλημα έχει αρκετό χρόνο ακόμα. Υποδέχονται τη Πάλας σήμερα, έχοντας ως στόχο να επιστέψουν στις επιτυχίες, έχοντας εκτός τον ακραίο χαφ Σεμέδο και αμφίβολο τον Μοσκέρα (Μ). Θετικό για τον κόουτς Λάζε, η επιστροφή του χρήσιμου Νέτο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σα – Σαΐς, Κόουντι, Κίλμαν – Χοέβερ, Μουτίνιο, Ρ. Νέβες, Νουρί (Μαρσάλ) – Ποντένσε, Χουάνγκ – Χιμένες.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

"Τρέχει" τρία παιχνίδια αήττητη η Πάλας, κάτι που την έβγαλε από το γκρουπ των ομάδων στις τελευταίες θέσεις. Τελευταία της εμφάνιση ήταν αυτή στο Κύπελλο, εκεί όπου νίκησε τη μαχητική Στόουκ με 2-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά (παίζει με την Έβερτον). Οι "αετοί" θέλουν να ξεμπερδέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την παραμονή και εκτός έδρας συνήθως αποδίδουν καλύτερα. Ενόψει Γουλβς, ο Βιεϊρά πέρα του χαφ Φέργκιουσον που είναι καιρό εκτός, θα περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Γουόρντ (Α) και αν περάσει το τεστ ετοιμότητας, θα μπει στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκουάιτα – Κλάιν, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ – Μιλιβόγεβιτς (Γκάλαχερ), Κουγιατέ, Σλουπ (Εζέ) – Αγιού (Μπεντέκε), Ζαχά, Εντουάρ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet