COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΡΝΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 05/03

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 03:17
Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπέρνλι να υποδέχεται στο "Τερφ Μουρ" την Τσέλσι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι εξελίξεις είναι αρκετές στα διοικητικά της Τσέλσι, όμως η ομάδα οφείλει να μείνει ανεπηρέαστη και να συνεχίσει την πορεία της εντός και εκτός συνόρων, παρά την απώλεια του Λιγκ Καπ. Η αποστολή της στο Μπέρνλι θα είναι απαιτητική, πιθανώς να έχει και αλλαγές. Επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΡΝΛΙ

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Μπέρνλι υποδεχόμενη τη Λέστερ πριν μερικές ημέρες, καθώς υπέκυψε στην "καθαρή" ανωτερότητα των αντιπάλων της, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Οι "κλάρετς" παρέμειναν έτσι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια για να μπορέσουν να μείνουν ακόμα μια χρονιά στο κορυφαίο επίπεδο της Αγγλίας. Κόντρα στην Τσέλσι, πάντως, με ανάλογη εμφάνιση, δεν θα έχουν καμία τύχη. Παραμένουν εκτός για διάφορους λόγους οι Γκούντμουντσον (Μ), Πίετερς (Α) και Στίβενς (Μ), δύσκολα ο Βίντρα (Ε), οριακά ίσως προλάβει ο Μι (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι, Μι (Κόλινς), Τέιλορ – Λένον, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ – Βέγκχορστ, Κορνέ.

ΤΣΕΛΣΙ

Πέρασε με μια πολύ δύσκολη ανατροπή από την έδρα της Λούτον στο Κύπελλο και έδειξε πως παρότι είναι ξεκάθαρα επηρεασμένη από τα εξωαγωνιστικά και τον χαμένο τελικό στο Λιγκ Καπ, παραμένει μια ομάδα με ποιότητα και χαρακτήρα. Ο Τούχελ χρειάστηκε να ρίξει στη "μάχη" αρκετούς από τους βασικούς του, όμως τους έχει ανάγκη στην έξοδο στο Μπέρνλι για το πρωτάθλημα, ένα ματς σημαντικό, μιας και Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ πλησιάζουν απειλητικά. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Αθπιλικουέτα (Α) και Κρίστενσεν (Α) στην αποστολή, εδώ και καιρό εκτός ο Τσίλγουελ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μεντί (Κέπα) – Τσαλόμπα, Τ. Σίλβα, Ρίντιγκερ – Τζέιμς, Κόβατσιτς, Καντέ, Αλόνσο – Χάβερτς, Μάουντ – Λουκάκου.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet