COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 05/03

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 03:03
Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Νιούκαστλ να υποδέχεται στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" την Μπράιτον. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Άλλη ομάδα είναι η Νιούκαστλ εδώ και μερικές εβδομάδες, με την ενίσχυση που έχει να παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα και τα αποτελέσματά της. Οι "καρακάξες" δεν έχουν ηττηθεί στο πρωτάθλημα εντός 2022 και η ποιοτική, αλλά ντεφορμέ Μπράιτον, ίσως περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Πάμε στον άσο με DNB - 1.90
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Πολλές φορές λέμε πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, όμως στη περίπτωση της Νιούκαστλ, ίσως αυτό να μην ισχύει. Η οικονομική άνεση της ομάδας έφερε μεταγραφές που όχι μόνο μπήκαν άμεσα στο ροτέισον, αλλά βοήθησαν αποτελεσματικά πολύ γρήγορα. Οι "ανθρακωρύχοι" από κει που ήταν με το... ένα πόδι στην Τσάμπιονσιπ, μετρούν 7 ματς αήττητοι, δηλαδή όλο το 2022, είναι στο +4 από τη ζώνη και κυρίως παίζουν καλά. Στόχος είναι η νίκη κόντρα στην Μπράιτον, για να αποδείξουν εκ νέου πως "είναι εδώ". Ο Άντι Χάου θα περιμένει να δει τη κατάσταση των βασικών Σεν-Μαξιμέν (Ε) και Μπρούνο Γκιμαράες (Μ) για να δει αν ξεκινήσουν, εκτός όλη τη σεζόν ο Τρίπιερ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Μανκίγιο (Κραφτ), Σερ, Μπερν, Τάργκετ – Μπρ. Γκιμαράες (Γουίλοκ), Σέλβι, Ζοέλιντον – Φρέιζερ, Σεν-Μαξιμέν (Μέρφι), Γουντ.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Η τύχη και η ρέντα δείχνουν να εγκαταλείπουν το τελευταίο διάστημα την Μπράιτον, η οποία τα είχε όλα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, βρισκόμενη πολύ κοντά στην πρώτη 4άδα. Οι "γλάροι" δεν είναι καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα, μετρούν 3 σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να πετύχουν γκολ, όντας, πάντως, ακόμα μέσα στην πρώτη 10άδα. Ο κόουτς Πότερ θέλει να δει κάτι παραπάνω από τους παίκτες του, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, καθώς η Μπράιτον έχει σχεδόν... ξεμείνει από στόχους. Πηγαίνει στο Νιούκαστλ χωρίς τον Γουέμπστερ (Α), οριακά ίσως προλάβει ο Λαλάνα (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Σάντσεθ – Λάμπτεϊ, Φέλτμαν, Ντανκ, Κουκουρέγια – Μόντερ, ΜακΆΑλιστερ, Μπισουμά – Γκρος – Μοπέ, Τροσάρντ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet