COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 08/03

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 08/03

08 Μαρτίου 2022 - 08:05

Ρεβάνς για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται στο "Άνφιλντ" την Ίντερ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Ίντερ πηγαίνει στην Αγγλία για το... θαύμα, γνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας που έχει το εγχείρημά της. Οι Ιταλοί δεν θα έχουν άγχος, καθώς οι στόχοι τους είναι άλλοι και η Λίβερπουλ θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά του Μιλάνου. Δεν θα κλειστεί η Ίντερ, λογικό μοιάζει το Over 2.5 - 1.65
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η σεζόν τείνει να εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων για τους "κόκκινους". Πέραν του ότι κατέκτησαν ήδη το Λιγκ Καπ, είναι με το ένα πόδι στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν μειώσει αισθητά τη διαφορά τους από την πανίσχυρη Σίτι. Η Λίβερπουλ προέρχεται από μια σειρά καλών εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το 2-0 που είχε πάρει το Μιλάνο, την καθιστά ως το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Ίντερ. Ο Κλοπ ξέρει πως οι Ιταλοί δεν θα... πέσουν αμαχητί και θα παίξει με τους βασικούς του. Από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν οι σημαντικοί Ματίπ (Α), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μ) και Φιρμίνο (Ε), δύσκολα όμως θα παίξουν από την αρχή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ.

ΙΝΤΕΡ

Η κληρωτίδα δεν έκανε τη χάρη στην Ίντερ στη επιστροφή της στα νοκ-άουτ, καθώς την έριξε πάνω σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Οι πρωταθλητές Ιταλίας πάλεψαν το πρώτο ματς, έκανε φάσεις, όμως υπέκυψε στην ανωτερότητα των Άγγλων. Στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ στην Ιταλία, όμως θα πάει να παλέψει στο Λίβερπουλ, παρά την ήττα με 2-0 και θα ψάξει από το ξεκίνημα ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς. Πολύ σημαντική απουσία για τον Ιντζάγκι είναι ο τιμωρημένος Μπαρέλα, ενώ υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει ο Κορέα μαζί με τον Λαουτάρο στην επίθεση. Κατά τα λοιπά, δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα από τις κλασικές επιλογές του Ιταλού για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Βιδάλ, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Λ. Μαρτίνες, Τζέκο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet