COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 09/03

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 09/03

09 Μαρτίου 2022 - 03:36

Ρεβάνς για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται στο "Έτιχαντ" τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα περάσει στα προημιτελικά, όμως η Σπόρτινγκ θα παίξει στην Αγγλία θέλοντας να χαρεί το ματς και να δείξει το λόγο που βρίσκεται εδώ. Η Σίτι θα έχει σίγουρα αρκετά νέα πρόσωπα στην εντεκάδα της, υπάρχουν αρκετά περιθώρια για να επιβεβαιωθεί το "ακριβό" G/G - 2.20
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έκανε... πλάκα στη Πορτογαλία πριν μερικές εβδομάδες και ουσιαστικά έδωσε μια ευκαιρία στα νεαρά παιδιά που έχει στο ρόστερ της να παίξουν ένα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 5-0 του πρώτου αγώνα έχει ουσιαστικά τελειώσει την πρόκριση και ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται ήδη το επόμενο ματς της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, μιας και η ρεβάνς έχει διαδικαστικό ρόλο. Ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει πολλές αλλαγές στην εντεκάδα του, ενώ σίγουρα εκτός έχει τους Γουόκερ (τιμωρημένος - Α), Ντίας (Α), Άκε (Α) και Κανσέλο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Ίγκαν-Ράιλι, Εμπέτε, Λαπόρτ (Στόουνς), Ζιντσένκο – Φερναντίνιο, Γκούντογκαν, ΜακΑτί – Ντέλαπ, Στέρλινγκ, Ζεσούς.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας είδαν το όνομα της Σίτι ως αντίπαλο στα νοκ-άουτ, ήξεραν πως οι ελπίδες τους για πρόκριση ήταν ελάχιστες, ασχέτως αν μιλάμε για μπάλα. Η Σπόρτινγκ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα στην έδρα της να κοντράρει τους πανίσχυρους "σίτιζενς" και πηγαίνει στην Αγγλία απλά για να κλείσει τη χρονιά της στη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά. Ο Αμορίμ θα έχει απουσίες βασικών, όμως οι Ματέους Νούνιες (Μ), Πέδρο Γκονσάλβες (Ε), Ζοάο Παλίνια (Μ) και Ντανιέλ Μπραγκάνσα (Μ), όμως ζήτησε από τους υπόλοιπους να βγουν και να το χαρούν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Αντάν – Ινάσιο, Κόατες, Φεντάλ – Πόρο, Ουγκάρτε, Εσούγκο (Ταμπάτα), Ρέις – Σαράμπια, Σάντος, Σλιμανί.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet