COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 10/03

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 10/03

10 Μαρτίου 2022 - 07:30
Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Κόνφερενς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τη Γάνδη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του και η Γάνδη δεν είναι κάποιο "μεγαθήριο" που μπορεί να του βάλει απροσπέλαστα εμπόδια. Οι Βέλγοι, πάντως, είναι μια καλά προπονημένη ομάδα, πηγαίνουν στην Τούμπα σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχουν τις φάσεις τους. Με την ελπίδα πως η ελληνική ομάδα θα πάρει τη νίκη, η επιλογή μας θα είναι το G/G - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ

Η πρόκριση που πήρε επί της Μίντιλαντ έφερε τον ΠΑΟΚ μετά από χρόνια σε νοκ-άουτ ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης μήνα Μάρτιο. Αυτό σημαίνει πως ο "δικέφαλος του βορρά" έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Και μπορεί το Κόνφερενς Λιγκ να μην έχει την αίγλη του Τσάμπιονς ή του Γιουρόπα, παραμένει όμως μια διοργάνωση που έχει μεγάλη προβολή. Τα πλέι-οφ μπορούν να περιμένουν και οι φίλοι της ομάδας θα γεμίσουν την Τούμπα για το πρώτο ματς με τη Γάνδη. Ο Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες που έχει δηλώσει την Ευρώπη, ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Σάστρε (Α), Ζαμπά (ΜΕ), Ολιβέιρα (Ε).

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

ΓΑΝΔΗ

Έχοντας ξεκινήσει από πολύ νωρίς στη διοργάνωση, η Γάνδη τα έχει πάει περίφημα μέχρι ώρας και συνεχίζει να ονειρεύεται. Οι Βέλγοι πέραν του ότι πέρασαν πρώτοι από τον όμιλό τους, παίζουν εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα στις εγχώριες διοργανώσεις και πάνε στην Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη, έχοντας πάρει και την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου. Στο πρωτάθλημα κυνηγούν την 4άδα, όμως η Ευρώπη είναι ο κρυφός πόθος. Ο κόουτς Βανχάζενμπρουκ δε θα έχει σίγουρα τον βασικό χαφ Μπεζούς που έχει κορωνοϊό, ενώ ο πολύτιμος φορ Τισουντάλι λογικά θα προλάβει, καθώς δίνεται αμφίβολος.

Πιθανή εντεκάδα (3-4-1-2): Ρουφ – Χάντσε-Όλσεν, Ενγκαντό, Τορουναρίγκα (Γκοντό) – Σαμουάζ (Φορτούνα), Ντε Σαρ (Οβούσου), Κουμς, Κάστρο-Μόντες – Οτζίτζα-Οφόε – Τισουντάλι, Ντεπουάτρ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet