COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 10/03

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 10/03

10 Μαρτίου 2022 - 07:06
Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Κόνφερενς Λιγκ, με την Αϊντχόφεν να υποδέχεται στο "Φίλιπς Στάντιον" την Κοπεγχάγη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι Ολλανδοί είναι δικαίως το φαβορί για την πρόκριση από το ζευγάρι, καθώς έχουν φουλ αγωνιστικό ρυθμό σε υψηλό επίπεδο, τη στιγμή που η Κοπεγχάγη έχει μόλις τρία επίσημα ματς μετά το Δεκέμβρη. Οι απουσίες των Δανών, επίσης δίνουν "πόντους" στην PSV. Θα επιλέξουμε τον άσο με το Οver 1,5 - 1.78
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ

Δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι στα πλέι-οφ και τα νοκ-άουτ τώρα ξεκινούν ουσιαστικά για την Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί δεν... σνομπάρουν το Κόνφερενς ούτε στο ελάχιστο, καθώς είναι πολλά τα χρόνια που πλησίασαν έναν ευρωπαϊκό τελικό. Το άκουσμα των πιθανών αντιπάλων τους μέχρι τις τελευταίες φάσεις της διοργάνωσης δεν τρομάζει και οι φίλοι της ομάδας θέλουν τη διάκριση. Ο Σμιντ θέλει το πρωτάθλημα, αλλά θα παίξει με βασικούς κόντρα στην Κοπεγχάγη. Εκτός παραμένουν οι Ρομέρο (Α), Λεντέσμα (Μ), Τόμας (Μ) και Μβένε (Α).

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Ντρόμελ – Μάουρο Τζούνιορ, Τέζε, Μποσκαλί, Μαξ – Γκέτσε, Γκουτιέρες, Σανγκαρέ – Μαντουέκε, Ζαχάβι, Χάκπο (Φέιρμαν).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Έκανε μια πολύ καλή διοργάνωση στο πρώτο μέρος του θεσμού και πήρε την απευθείας πρόκριση για τους "16" αφήνοντας 2ο τον ΠΑΟΚ. Η Κοπεγχάγη, όπως όλοι οι Σκανδιναβοί, είχε μια μεγάλη διακοπή στις εγχώριες διοργανώσεις της μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και επανήλθε κάτι παραπάνω από 2 μήνες μετά, παίζοντας ενδιάμεσα μόνο δυνατά φιλικά. Οι Δανοί πηγαίνουν στο Αϊντχόφεν για την έκπληξη, έχοντας όμως πάρα πολλές βασικές απουσίες. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι νεοαποκτηθέντες Αμού, Μουκαΐρου, Γιόργκενσεν και Καραμόκο, τιμωρημένος ο επίσης νέος φορ Κουμά Μπαμπακάρ, εκτός ο στόπερ Κοτσολάβα, ενώ εδώ και καιρό τραυματίες είναι οι Λουντ (Α), Οικονόμου (Α), Ζέκα (Μ) και Χάραλντσον (Μ).

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Γκραμπάρα – Άνκερσεν, Βάβρο, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν – Λεράγκερ, Φαλκ – Μπάρτζι, Στάγκε, Βικ – Μπίελ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet