SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/03

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/03

12 Μαρτίου 2022 - 02:48

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Ανεβασμένη μετά τη νίκη της η Στουτγκάρδη, αντιμετωπίζει όμως μια Ουνιόν που χάνει με μεγάλη δυσκολία στην έδρα της. Δεν αξίζει το ρίσκο η κόντρα, πιο ασφαλές το G/G - 1.85
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Προέρχεται από ήττα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (0-1), στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής. Το αυτογκόλ του Αβονίγι (24') -πρώτος σκόρερ της φέτος με 10 τέρματα- ήταν αρκετό για να κρατήσει την Ουνιόν τέσσερις βαθμούς μακριά από την εξάδα, στην προσπάθειά της να βγει ξανά στην Ευρώπη. Τη «χτύπησε» ξανά ο κορωνοϊός, με τους Λούτε (Τ), Χαραγκούτσι (Μ), Οζτουνάλι (Μ) και Μπέρενς (Ε) να απουσιάζουν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-3-2-2): Ρόνοβ – Χάιντζ, Κνόχε, Μπάουμγκαρτλ – Τρίμελ, Κεντίρα, Γκίσελμαν – Πρέμελ, Μέχβαλντ – Μπέκερ, Αβονίγι.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Επιτέλους νίκη για τη Στουτγκάρδη, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τον Δεκέμβρη, στο εντός με την Γκλάντμπαχ (3-2). Όχι απλώς νίκησε, αλλά το έκανε και με εντυπωσιακή ανατροπή από το 0-2. Ο Έντο μείωσε πριν το ημίχρονο στο γκολ (38') για να έρθει η ισοφάριση από τον Φίριχ (51'). Στο τέλος, ο Καλάιτζιτς πέτυχε το τρίτο τέρμα (83') που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους. Οι Σουηβοί μείωσαν στον έναν βαθμό από τη 16η Χέρτα. Αμφίβολος ο βασικός Φίριχ (ΜΕ), οι πιθανότητες είναι υπέρ του. Επιστρέφει ο Στέντσελ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μίλερ – Μαυροπάνος, Ίτο, Άντον, Σόσα – Έντο, Κάραζορ, Φίριχ – Τομάς, Κάλαϊτζιτς, Μαρμούς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet