PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/03

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/03

12 Μαρτίου 2022 - 02:56

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Φράιμπουργκ θέλει το «τρίποντο» ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για τετράδα. Δεν θα ρισκάρει η Βόλφσμπουργκ που την... πάτησε στο τελευταίο εκτός (2-2 από 2-0). Πρώτη επιλογή το Under 2,5 - 1.78
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Λίγα λεπτά από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη έμεινε η Φράιμπουργκ στο εκτός με τη Λειψία (1-1). Στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης θέσης, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ προηγήθηκε με τον Ντεμίροβιτς (38') και έδειχνε ότι θα φύγει με το «διπλό», όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος (90'). Υπάρχουν θετικά τεστ Covid-19, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα. Αμφίβολοι οι Σλότερμπεκ (Α) και Σάντε (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν - Κόμπλερ, Ν. Σλότερμπεκ, Λάινχαρτ, Γκίντερ - Έγκεσταϊν, Χέφλερ - Χάμπερερ, Χέλερ, Γκρίφο - Ντεμίροβιτς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Επέστρεψε στις νίκες στο εντός με την Ουνιόν Βερολίνου (1-0) και έφτασε τους 31 βαθμούς στη 12η θέση. Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε με αυτογκόλ (24') και κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης, αφού βρίσκεται σε απόσταση 10 βαθμών από την εξάδα. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Λακρουά (Α) μετά την τιμωρία του, από τον πάγκο θα έρθει ο Νμέτσα (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Καστέελς – Μπορνό, Μπρουκς, Λακρουά – Μπαμπού, Άρνολντ, Σλάγκερ, Ρουσιγιόν – Βιντ, Μπιάλεκ, Κρούζε.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet