ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 12/03

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 12/03

12 Μαρτίου 2022 - 07:30

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο "Ολντ Τράφορντ" την Τότεναμ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Γιουνάιτεντ έχει μεγάλη ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς μπαίνει σε πολύ κομβικό σημείο αναφορικά με τη "μάχη" της τετράδας. Ακολουθεί επίσης ένα ευρωπαϊκό ματς που θα κρίνει πολλά, τη στιγμή που η ομάδα μετράει 3 επίσημα χωρίς νίκη. Η Τότεναμ είναι χωρίς άγχος, σκοράρει με μεγάλη άνεση, ενώ κανείς δε ξεχνάει το "ασύλληπτο" περσινό 1-6. Πάμε στα γκολ και το Over 2.5 - 1.72
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δεν μπόρεσε σχεδόν σε κανένα σημείο του ντέρμπι με τη Σίτι να ανταγωνιστεί την ανώτερη "συμπολίτισσα" και η βαριά ήττα με 4-1 ήρθε για να συμπληρώσει μια τριάδα συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη για τους "κόκκινους διαβόλους". Με το κομβικό ματς κόντρα στην Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ να έπεται για τη Γιουνάιτεντ, ο Ράνγκνικ οφείλει να βρει ένα τρόπο να "ξυπνήσει" τους παίκτες του στο μεγάλο ραντεβού για την Πρέμιερ Λιγκ με την Τότεναμ, μιας και η ψυχολογία είναι αυτή που λείπει και όχι η ποιότητα. Ο Γερμανός έχει τους Βαράν (Α) και Ρονάλντο (Ε) "ετοιμοπόλεμους", εκτός ο ΜακΤόμινεϊ (Μ), με κορωνοϊό ο Σο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Τέλες – Φρεντ, Πογκμπά, Μπρούνο Φερνάντες – Ράσφορντ, Σάντσο, Ρονάλντο.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο έφυγε πολύ γρήγορα, μιας και οι "πετεινοί" έπαιξαν εξαιρετικά κόντρα στην Έβερτον, εκεί όπου βρέθηκαν με 5-0 μπροστά από το... 55' και ουσιαστικά έσβησαν τις "μηχανές" τους, κρατώντας δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια, που θα δοθεί στο Μάντσεστερ. Ο Κόντε δεν έχει πάψει λεπτό να ελπίζει πως η ομάδα του είναι ικανή να προλάβει το "τρένο" της 4άδας και όλοι είναι αποφασισμένοι να τον δικαιώσουν, έχοντας και ματς λιγότερα από τους ανταγωνιστές τους. Οι Λονδρέζοι θα παίξουν στο "Ολντ Τράφορντ" χωρίς τους Σκιπ (Μ), Τανγκάνγκα (Α) και Σεσενιόν (Μ), όμως λύσεις στο πάγκο υπάρχουν πολλές.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Ντόχερτι, Μπετανκούρ, Χόιμπιεργκ, Ρεγκιλόν – Κουλουσέφσκι, Σον – Κέιν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet