SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 13/03

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 03:29

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου την Άστον Βίλα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Γουέστ Χαμ είναι ακόμα μέσα στη μάχη της 4άδας, όμως τα συνεχή παιχνίδια και οι τρεις σερί ήττες της δείχνουν κούραση και μια αγωνιστική "κοιλιά" αυτήν τη περίοδο. Η έδρα της είναι εξαιρετική, πάντως, όπως το ίδιο εξαιρετική είναι και η Άστον Βίλα αυτήν τη στιγμή. Οι "χωριάτες" παίζουν σε τοπ επίπεδο, έχουν έναν Κοουτίνιο που "τρομάζει" και θα ρισκάρουμε στο ακριβό διπλό - 3.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Μετά την καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα 1-0 στο Λίβερπουλ, η Γουέστ Χαμ έχοντας ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, ηττήθηκε και στο Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη Πέμπτη από τη Σεβίλλη, αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Οι Λονδρέζοι επιστρέφουν στο πρωτάθλημα, εκεί όπου κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον ανταγωνισμό να είναι ακόμα πολύ μεγάλος. Ο Μόγιες δύσκολα θα "σπάσει" την ομοιογένεια της εντεκάδας του, παρότι η κούραση είναι εμφανής. Εκτός ο σημαντικός χαφ Μπόουεν για ένα ακόμα ματς, ψυχολογικά "ράκος" ο Γιαρμολένκο (Ε) με όσα γίνονται στη χώρα του, ενώ παραμένουν εκτός οι Ογκμπόνα (ΜΑ) και Τσούφαλ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Τζόνσον, Ζουμά, Ντόουσον, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπενραχμά, Λαντσίνι, Φορνάλς – Αντόνιο.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο αγωνιστικά η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ. Οι "χωριάτες" πέρασαν... αέρα από το Λιντς, εκεί όπου κέρδισαν με 3-0 την τοπική ομάδα, φτάνοντας παράλληλα στις 3 σερί νίκες και μάλιστα με συνολικό συντελεστή τερμάτων 9-0! Η αισιοδοξία πως κάτι καλό μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι έκδηλη, ενώ με "μαέστρο" τον Κοουτίνιο, η Βίλα δεν δείχνει να φοβάται κανέναν. Πηγαίνει στο Λονδίνο και δύσκολα θα αλλάξει πολλά στο αρχικό της σχήμα, ενώ πέραν του γνωστού Νακάμπα (Μ), δεν υπάρχει άλλο θέμα τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Μαρτίνες – Κας, Κόνσα (Τσέιμπερς), Μινγκς, Ντιν – Ντ. Λουίς, Ράμσεϊ, ΜακΓκίν – Κοουτίνιο – Ινγκς, Γουότκινς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet