SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 15/03

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 15/03

15 Μαρτίου 2022 - 04:00

Ρεβάνς για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο "Ολντ Τράφορντ" την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σπουδαία ρεβάνς και το γεγονός πως το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει, την κάνει ακόμα πιο αμφίρροπη. Οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες στα πρωταθλήματά τους, όμως η Γιουνάιτεντ πρόλαβε και πήρε ψυχολογία την κατάλληλη στιγμή. Η σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θέλουν οι "μπέμπηδες" και μια πρόκριση ίσως φτιάξει το κλίμα στις τάξεις της. Θα ρισκάρουμε στον άσο - 2.25
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εκεί που όλα έδειχναν πως θα έφευγε από τη Μαδρίτη με ήττα και δύσκολο έργο στη ρεβάνς, ο Ελανγκά ήταν αυτός που στο φινάλε έδωσε το "φιλί της ζωής" στους "μπέμπηδες" και ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση, λόγω έδρας. Η ψυχολογία της ομάδας είναι σε καλά επίπεδα, ειδικά μετά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Τότεναμ πριν μερικές ημέρες για το πρωτάθλημα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Κριστιάνο, ο οποίος καλείται να πάρει και πάλι την ομάδα στις πλάτες του. Στα πολύ θετικά για τον Ράνγκνικ το γεγονός πως δεν έχει απουσίες και ο μοναδικός αμφίβολος είναι ο Λουκ Σο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μπισάκα (Νταλό), Μαγκουάιρ, Βαράν, Τέλες (Σο) – ΜακΤόμινι (Πογκμπά), Φρεντ – Σάντσο, Μπρ. Φερνάντες, Πογκμπά (Ράσφορντ) – Κρ. Ρονάλντο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρότι το τελευταίο διάστημα η Ατλέτικο διατηρείται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κόντρα στη Γιουνάιτεντ "πλήρωσε" τις μεγάλες ευκαιρίες που σπατάλησε και δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε, μειώνοντας τις πιθανότητες που έχει για να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με το μυαλό, απολύτως λογικά, στη ρεβάνς, βρήκε μεγάλες δυσκολίες κόντρα στην Κάντιθ για τη Λα Λίγκα, όμως τελικά κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη και θα πάει με ανεβασμένο ηθικό στην Αγγλία. Ο Σιμεόνε σίγουρα προβληματίζεται με τους μικροτραυματισμούς των σημαντικών Χιμένες (Α), Κοντoγκμπιά (Μ) και Ερμόσο (Α), όμως λογικά παίζουν. Εκτός ο τιμωρημένος Καράσκο (Μ), συνεχίζουν εκτός οι Κούνια (Ε), Λεμάρ (Μ), Βρσάλικο (Α) και Βας (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Χιμένες, Ρεϊνίλντο – Γιορέντε, Κόκε, Κοντογκμπιά (Ερέρα), Ντε Πολ, Λόντι – Ζοάο Φέλιξ, Γκριζμάν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet