ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΦΟΥΛΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ 15/03

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΦΟΥΛΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ 15/03

15 Μαρτίου 2022 - 03:51

Αναμέτρηση για την 38η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με τη Γουέστ Μπρόμιτς να υποδέχεται στο "Δε Χόθορνς" τη Φούλαμ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Φούλαμ παρά τις γκέλες που κάνει κατά καιρούς, είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με την Μπρόμιτς, θα προσπαθήσει να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητά της και να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στην άνοδο και τον τίτλο. Καλό σύνολο οι γηπεδούχοι, όμως για να πάρουν αποτέλεσμα πρέπει να κάνουν μια εμφάνιση που έχουν να κάνουν πολύ καιρό. Αξία στο διπλό - 2.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Θα πρέπει να κάνει πολλή μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος ώστε να προλάβει τα πλέι-οφ ανόδου η Γουέστ Μπρομ, όμως το τελευταίο διάστημα, δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο. Μετά το διπλό στο Χαλ, οι "μπάγκιζ" κράτησαν στην ισοπαλία τη Χάντερσφιλντ και την έριξαν από τη 2η θέση. Το παιχνίδι με την πρωτοπόρο Φουλαμ θα είναι ένα ξεκάθαρο κρας-τεστ για να φανεί αν το σύνολο του Στιβ Μπρους μπορεί να ελπίζει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Θετικά πως οι τραυματίες επανήλθαν και δεν υπάρχουν απουσίες.

ΦΟΥΛΑΜ

Δεν έκανε την καλύτερη εμφάνιση που θα μπορούσε κόντρα στην Μπάρνσλεϊ η Φούλαμ, όμως πήρε το βαθμό στο φινάλε, κρατώντας μια μεγάλη διαφορά ασφαλείας από τους "διώκτες" της στην κορυφή. Οι Λονδρέζοι έχουν παίξει εξαιρετικά στο σύνολο των αγώνων τους μέχρι ώρας και μένει λίγο ακόμα για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την επάνοδό τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Το ματς στο "Χόθορνς" είναι μια ευκαιρία να δείξουν για πιο λόγο όλοι τους θεωρούν το μεγάλο φαβορί. Τραυματίας ο στόπερ Ριμ, εκτός και οι Κεμπάνο (ΜΕ), Νόκαρτ (ΜΕ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet