SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 16/03

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 16/03

16 Μαρτίου 2022 - 07:30

Ρεβάνς για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται στο "Αλίανζ Στάντιουμ" τη Βιγιαρεάλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Βιγιαρεάλ ήταν πολύ καλή στο πρώτο παιχνίδι και σίγουρα δεν θα πάει στην Ιταλία για να παίξει παθητικά. Η Γιουβέντους είναι σαφώς ανεβασμένη τελευταία, έχει μπει για τα καλά στη "μάχη" του τίτλου στην Ιταλία, όμως το Τσάμπιονς Λιγκ προέχει. Θεωρούμε πως μετά την ισοπαλία στην Ισπανία, οι "μπιανκονέρι" θα τα δώσουν όλα για τη νίκη-πρόκριση. Θα πάμε με τη φανέλα και τον άσο - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανεβασμένη αγωνιστικά, με καλή ψυχολογία αλλά και τύχη, η Γιουβέντους δεν έχει καμία σχέση με το... φάντασμα που βλέπαμε στο πρώτο μισό της σεζόν, ασχέτως αν πήγαινε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "μπιανκονέρι" πήραν ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς τους κόντρα στη Βιγιαρεάλ (και πάλι με τύχη βέβαια), όμως στο Τορίνο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, παρότι οι Ισπανοί δεν θα το βάλουν κάτω. Ο Αλέγκρι έχει μάθει να ζει με τις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα του εδώ και μεγάλο διάστημα, καθώς εκτός παραμένουν οι Κιέζα (Μ), Μπονούτσι (Α), Μακένι (Μ), Ζακάρια (Μ) και Κάιο (Ε). Οριακά προλαβαίνει ο Άλεξ Σάντρο (Α), δύσκολα θα ξεκινήσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σέζνι – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο – Κουαδράδο, Αρτούρ, Λοκατέλι, Ραμπιό – Βλάχοβιτς, Μοράτα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Μπροστά σε μια ακόμα πολύ μεγάλη στιγμή της ιστορίας της βρίσκεται η Βιγιαρεάλ. Η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ θα πάει στο Τορίνο να παίξει την πρόκρισή της για την 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ και η αισιοδοξία είναι έκδηλη, όχι μόνο στο κόσμο, αλλά και στους κόλπους της ομάδας. Τα "κίτρινα υποβρύχια" παραμένουν σε σχετικά καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, έχουν κρατήσει την καλή τους εικόνα στο πρώτο ματς με τη Γιουβέντους και δείχνουν πως σέβονται, αλλά δεν φοβούνται τους Ιταλούς. Ο Έμερι είδε τον Ζεράρ Μορένο (Ε) να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, τη στιγμή που οι Πάκο Αλκάθερ (Ε) και Αλμπέρτο Μορένο (Α) παραμένουν τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα – Παρέχο, Καπού – Τσουκουέζε, Λο Τσέλσο, Τριγέρος – Ντανζούμα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet