SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 16/03

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 16/03

16 Μαρτίου 2022 - 07:15

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπράιτον να υποδέχεται στο "Άμεξ Στάντιουμ" την Τότεναμ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Μπράιτον είναι σε έντονη αγωνιστική πτώση, ασχέτως αν παλεύει όλα της τα παιχνίδια, ειδικά αυτά με τους θεωρητικά "μεγάλους". Αν θεωρήσει εύκολο το παιχνίδι η Τότεναμ θα έχει πρόβλημα, όμως θεωρητικά είναι το φαβορί. Με την εικόνα των "σπιρουνιών" στην άμυνα, δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν, όμως θα έχουν πολλές φάσεις για γκολ. Θα επιλέξουμε το G/G - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Η πολύ καλή πορεία που έκανε η Μπράιτον στον πρώτο γύρο, έχουν δώσει στο σύλλογο έναν "αέρα" στη βαθμολογία και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν έχει κινδυνεύσει καθόλου αυτή τη στιγμή. Οι "γλάροι" μετρούν 5 σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν παίζουν σε καμία περίπτωση στο επίπεδο που μπορούν, καθώς ναι μεν προσπαθούν, όμως έχουν χάσει και την τύχη που ήταν με το μέρος τους μέχρι αρχές του έτους. Κόντρα στην Τότεναμ, ένα καλό αποτέλεσμα ίσως φτιάξει λίγο το κλίμα, με τον Πότερ να μην έχει τον Λαλάνα (Μ) και τους Γουέμπστερ (Α), Σαρμιέντο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σάντσεθ – Λάμπτεϊ, Φέλτμαν, Ντανκ, Κουκουρέγια – Γκρος, Μπισουμά – Μαρτς (Γουέλμπεκ), ΜακΆλιστερ (Μόντερ), Τροσάρντ – Μοπέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Έπαιξε στα ίσα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, όμως παρότι είχε τις φάσεις της και ευκαιρίες ακόμα και να πάρει το ματς, δέχθηκε τρία γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο μόνο του να κερδίζει το ματς. Ο Κόντε ψάχνει να βρει μια σταθερότητα και ένα καλό κλίμα, όμως η ομάδα του μένει αρκετά πίσω στην προσπάθεια για την 4άδα και η μάχη πλέον δίνεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι "πετεινοί" πηγαίνουν στο Μπράιτον με στόχο να επιστρέψουν στα τρίποντα, όμως το ματς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και διαχείριση. Οι απόντες δεν έχουν αλλάξει, καθώς εκτός είναι οι τραυματίες Σκιπ (Μ), Τανγκάνγκα (ΜΑ) και Σεσενιόν (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Ντόχερτι (Έμερσον), Μπετανκούρ, Χόιμπιεργκ, Ρεγκιλόν – Κουλουσέφσκι (Λούκας), Σον – Κέιν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet