SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 16/03

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 16/03

16 Μαρτίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται στο "Έμιρεϊτς" τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Λίβερπουλ έχει μια τεράστια ευκαιρία μπροστά της να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο, όμως το έργο της δεν θα είναι καθόλου απλό στην έδρα της φορμαρισμένης Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι θέλουν την 4άδα όσο τίποτα, παίζουν καλά και θα έχουν ευκαιρίες. Θα αποφύγουμε το χαμηλό διπλό και θα πάρουμε τα 2-3 γκολ - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ

Δείχνει να ανεβαίνει στο κατάλληλο σημείο της σεζόν η Άρσεναλ. Απαλλαγμένη από κάθε άλλη διοργάνωση, η ομάδα του Αρτέτα έχει ένα και μοναδικό στόχο, να τερματίσει στην πρώτη 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι 5 σερί νίκες που έχει κάνει, δείχνουν ξεκάθαρα πως οδεύει προς αυτό το σημείο, έχοντας ως βασικούς αντιπάλους τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ. Φυσικά, για να φτάσει να θεωρείται φαβορί για τη θέση αυτή, πρέπει να κοντράρει και μερικά από τα μεγάλα ονόματα της χώρας, με ένα εξ αυτών να είναι η Λίβερπουλ. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως νίκες σε τέτοια ματς "χτίζουν" χαρακτήρα και ζήτησε από τους παίκτες του το 100%. Μοναδικός απών στο αρχικό σχήμα ο τραυματίας Τομιγιάσου (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Σέντρικ, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Παρτέι, Τσάκα – Σάκα, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (Σμιθ Ρόου) – Λακαζέτ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο συνδυασμός του διπλού που πήρε στο Μπράιτον και του 0-0 της Σίτι στο Λονδίνο επί της Πάλας, έφερε τους "κόκκινους" σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Έτσι, το μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ θα κρίνει αν η Λίβερπουλ θα μπορέσει να έρθει σχεδόν στα ίσα με τους "πολίτες" για τον φετινό τίτλο, με το μεταξύ τους ραντεβού σε λιγότερο από ένα μήνα να τα κρίνει όλα. Η ομάδα του Κλοπ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει ήδη ένα εγχώριο τρόπαιο, ενώ είναι και στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίβολος δίνεται ο Σαλάχ (Ε), που τραυματίστηκε στο Μπράιτον, εκτός και οι Μίλνερ (Μ), Τσιμίκας (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ (Ντίας), Ζότα, Μανέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet