SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 20/03

ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 20/03

20 Μαρτίου 2022 - 04:48

Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Στους πέντε βαθμούς μείωσε τη διαφορά του ο ΑΠΟΕΛ από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και με νίκη απόψε κάνει τεράστιο βήμα για τη διεκδίκηση του τίτλου. Είναι λογικό ότι ο Απόλλων θα κοιτάξει πρώτα την ισοπαλία, αρκεί να μην του γυρίσει... μπούμερανγκ. Σε κάθε περίπτωση, προβάδισμα έχει ο «άσος» (-0,25 Α.Η.) - 1.93
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΕΛ

Απίθανη νίκη του ΑΠΟΕΛ, που... έκλεψε το «τρίποντο» από την έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας (2-1). Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος, με επική ανατροπή στο φινάλε. Πρώτα, δέχτηκε γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (44'), αλλά ισοφάρισε με τον Σαμπάλα (62'). Στο 88ο λεπτό, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαγκλίτσα, αλλά δεν... πτοήθηκε και πέτυχε το γκολ της νίκης με κεφαλιά του Καρώ στην τελευταία φάση του ματς (90'+6'). Τιμωρημένος ο χρήσιμος Μαγκλίτσα (Ε), τραυματίστηκαν οι βασικοί Σκουφέτ (Τ), Οκριασβίλι (ΜΕ). Στα θετικά, επιστρέφουν οι Σαρφό (Μ) και Ντογκαλά (ΜΕ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τέταρτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, στο εντός με την Ανόρθωση (1-1). Η πρωτοπόρος της βαθμολογία εξακολουθεί να μένει μακριά από νίκες, αν και έφτασε τις εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος (36'), αλλά ισοφάρισε με τον Νταμπό (64') και μάλιστα σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ, αύξησε τη διαφορά του από τους διώκτες του. Τραυματίας ο Κατελάρης (Α), έμεινε εκτός ο Αλεσάμι (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet