SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΓΙΑΞ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 20/03

ΑΓΙΑΞ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 20/03

20 Μαρτίου 2022 - 04:38

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 15:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Ο Άγιαξ έμεινε εκτός συνέχειας στην Ευρώπη, παρότι είχε βλέψεις για κάτι μεγάλο. Η Φέγενορντ θριάμβευσε στο πιο άσημο ECL και έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Μπορεί να κάνει τη «ζημιά» στους πρωτοπόρους; Θα ποντάρουμε για να το μάθουμε, «διπλό» με χάντικαπ (+1,25 A.H.) - 1.93
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΙΑΞ

Προέρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό εντός έδρας, στη φάση των «16» του UCL, κόντρα στην Μπενφίκα (0-1). Ο Άγιαξ ήταν το φαβορί για την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, αλλά και τη συνολική του εικόνα στη διοργάνωση. Ήταν αφεντικό της αναμέτρησης, αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες του και ένα γκολ του Νούνιες (77') από στημένη φάση, τον πέταξε εκτός συνέχειας. Στο πρωτάθλημα, πήρε το «διπλό» από την Καμπούρ (3-2) στις καθυστερήσεις του αγώνα και παρέμεινε στην κορυφή. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Πασφέιρ (Τ), Στεκέλενμπουρχ (Τ).

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Είχε εύκολο έργο στη ρεβάνς του ECL με την Παρτίζαν εντός, όπου διπλασίασε τις νίκες της στο ζευγάρι (3-1). Μετά το εντυπωσιακό 5-2 του πρώτου αγώνα, η Φέγενορντ προηγήθηκε με τον Ντέσερς (45') και διπλασίασε το προβάδισμά της με γκολ του Νέλσον (59'). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αμέσως μετά (60'), όμως η ομάδα του Άρνε Σλοτ είχε ξανά τον τελευταίο λόγο στο ματς, με τον Λίνσεν (90'+1'). Παραμένει στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 55 βαθμούς και προέρχεται από νίκη με ανατροπή στην έδρα της Τσβόλε (2-1). Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο βασικός Μπάιλοβ (Τ), τιμωρημένος ο πολύτιμος Κοκτσού (Μ). Ξεπέρασαν τον ιό οι Τράουνερ (Α) και Πέντερσεν (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet