ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 19/03

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 04:58

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με τη Στουτγκάρδη να υποδέχεται στη "Μερσέντες-Μπενζ Αρένα" την Άουγκσμπουργκ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σπουδαίο ντέρμπι στην "ουρά" που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το άμεσο μέλλον των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση και με τη βοήθεια του κόσμου τους θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να φτάσουν στη κατάταξη τη σημερινή τους αντίπαλο. Η Άουγκσμπουργκ δε θα έλεγε όχι στην ισοπαλία, εμείς θα ρισκάρουμε με την έδρα - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Ο βαθμός που "τσίμπησε" στο φινάλε του αγώνα της στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν μπορεί να μη σώζει τη Στουτγκάρδη, όμως την έβγαλε από τη τελευταία δυάδα και της έδωσε ψυχολογία για τη πολύ δύσκολη συνέχεια στη μεγάλη μάχη της παραμονής. Οι Σουηβοί είχαν χρόνο για να προετοιμαστούν ενόψει της Άουγκσμπουργκ, καθώς από πολλούς έχει χαρακτηριστεί σαν ένας πρόωρος τελικός. Ο Ματαράτσο γνωρίζει τη κρισιμότητα του αγώνα και ένα πολύ θετικό νέο είναι πως θα έχει επιστροφές στο ρόστερ του. Μοναδικός νέος στη λίστα με τους απόντες ο Αχαμάντα (Α), ενώ εκεί είναι ήδη οι Ουαμανγκιτουκά (Ε), Έγκλοφ (Μ) και Σανκό (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-2-2-1): Μίλερ – Μαυροπάνος, Άντον, Ιτο, Σόσα – Κάρατσορ – Έντο, Φίριχ – Τομάς, Μάρμους – Κάλαϊτζιτς.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μπορεί να μην έπαιξε τη περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Μάιντς ελέω κορονοϊού, όμως πολλοί στην ομάδα το είδαν σαν μια ευκαιρία ξεκούρασης ενόψει του τελικού σταδίου της σεζόν. Η Άουγκσμπουργκ θα τα δώσει όλα για τη σωτηρία και το τελευταίο διάστημα δε τα πηγαίνει καθόλου άσχημα, όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη (με ματς λιγότερο). Στόχος της στη Στουτγκάρδη είναι αρχικά να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα ότι έρθει θα είναι κέρδος. Τραυματίες οι Φινμπόγκασον (Ε), Στρομπλ (ΑΜ) και Σαρενρέν Μπαζέ (Μ), σημαντική η απώλεια του βασικού στόπερ Ουντουοκάι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γκίκιεβιτς – Χάουελου, Όξφορντ, Βίντερ – Καλιτζούρι, Μάιερ, Ντορς (Γκρουέσο), Ιάγκο (Πέντερσεν) – Χαν, Βάργκας – Γκρέγκοριτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet