ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 19/03

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 04:48

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με τη Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται στην "Αλιάνζ Αρένα" την Ουνιόν Βερολίνου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Μπάγερν δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο απωλειών, τη στιγμή που η Ντόρτμουντ πλησιάζει επικίνδυνα στη κορυφή. Θα έχει απουσίες στην άμυνα και παρότι η Ουνιόν δεν είναι η ομάδα που μας είχε δείξει στο ξεκίνημα της σεζόν, θα έχει τις ευκαιρίες της να σκοράρει στο Μόναχο. Φυσικά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δυο θα είχε πιο μεγάλη απόδοση πριν μερικούς μήνες, αλλά και τώρα θα μας "χαλάει". Πάμε στο G/G - 1.88
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, η Μπάγερν "πέταξε" ακόμα δυο βαθμούς κόντρα στη Χόφενχαϊμ, με αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τη πρώτη θέση. Οι Βαυαροί είχαν το κεφάλι τους ήρεμο όλο αυτό το διάστημα, όμως φαίνεται πως πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να φορτσάρουν για να μην έχουν θέμα στη Μπουντεσλίγκα, μιας και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος, όμως υπάρχει χρόνος ακόμα. Ο Νάνγκελσμαν ενόψει Ουνιόν θα έχει και πάλι θέμα στο αμυντικό κομμάτι, μιας και θα λείψουν οι Ζίλε, Παβάρ, Ντέιβις, τρεις εκ των βασικών στην οπισθοφυλακή. Εκτός επίσης ο Τολισό (Μ), κανονικά Λεβαντόβσκι και Γκορέτσκα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Νόιερ – Νιανζού, Ουπαμεκανό, Ερνάντες – Κίμιχ, Μουσιάλα – Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ, Κομάν – Λεβαντόβσκι.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ακόμα μια απώλεια βαθμών για την Ουνιόν στη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στο "κόλπο" της Ευρώπης. Παρότι προηγήθηκε της Στουτγκάρδης, τελικά έφυγε με το βαθμό στο 90' και είδε τη διαφορά της από την 6η θέση να μεγαλώνει στους 6 βαθμούς. Πηγαίνει στο Μόναχο με στόχο να παίξει χωρίς άγχος, καθώς γνωρίζει πως η αντίπαλός της είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο κόσμο. Ο κόουτς Φίσερ θα έχει πάντως προβλήματα απουσιών, μιας και πέρα από τον τιμωρημένο Πρέμελ (Μ), εκτός παραμένουν οι Χάιντς (Α), Οζτουνάλι (Μ) και Έντο (Μ), ενώ με ίωση είναι ο Γκίσελμαν (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-3-2-2): Λούτε – Γέκελ, Κνόχε Μπάουμγκαρτλ – Τρίμελ, Κεντίρα, Οτσίπκα – Μέβαλντ, Χαραγκούτσι – Μπέκερ, Αβονίγι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet