ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΑΡΟΟΥΓΚΕΪΤ ΤΑΟΥΝ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ 2 ΑΓΓΛΙΑ 22/3

ΧΑΡΟΟΥΓΚΕΪΤ ΤΑΟΥΝ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ 2 ΑΓΓΛΙΑ 22/3

22 Μαρτίου 2022 - 02:12

Η αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της αγγλικής Λιγκ 2, με τη Χάροουγκεϊτ να υποδέχεται στο "EnviroVent" τη Λέιτον Όριεντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Καλύτερη η εικόνα της Λέιτον προσφάτως, πήρε μεγάλη "ανάσα" στην ουρά με τη νίκη της την περασμένη αγωνιστική. Η Χάροουγκεϊτ είναι σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά, όμως σίγουρα δεν θα παίξει χωρίς κίνητρο, μιας και ψάχνει το πρώτο της τρίποντο μετά από 6 επίσημα ματς. Θα "αγοράσουμε" το G/G - 1.83
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΡΟΟΥΓΚΕΙΤ ΤΑΟΥΝ

Μπορεί η Χάροουγκεϊτ να σταμάτησε το σερί των τριών ηττών που είχε το τελευταίο διάστημα "τσιμπώντας" το Χ κόντρα στη Γουόλσολ, όμως χρειάζεται να βρει το καλό της ρυθμό σύντομα για να διατηρηθεί εκτός κινδύνου παραμονής. Το εξ αναβολής ματς με τη Λέιτον Όριεντ της προσφέρει αυτήν την ευκαιρία, μιας και ο αντίπαλος είναι βατός, έχοντας παρόμοιους στόχους. Σημαντική η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Άρμστρονγκ, τραυματίες οι μέσοι Λιούις Πέιτζ και Μπραϊμά Ντιαρά, χάνει τη σεζόν ο αρχηγός χαφ Φάλκινγκχαμ.

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Το σερί των 16 αγώνων χωρίς νίκη έλαβε τέλος για τη Λέιτον, καθώς μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε 3-1 της Ρότσντεϊλ, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Βέβαια, ήταν κάτι που ερχόταν μετά από 4 διαδοχικές ισοπαλίες και τώρα η ομάδα είναι έτοιμη για το Χάροουγκεϊτ. Όλοι στους "Οζ" ξέρουν πως πιθανό τρίποντο θα δώσει μεγάλη άνεση, πλέον, στην ουρά, καθώς η ομάδα θα αποσπαστεί 9 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χάνει τη σεζόν λογικά ο χαφ Κλέι, εκτός παραμένει ο Χέιπ (Α), δύσκολα ο Ρέι (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet