SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

24 Μαρτίου 2022 - 01:17

Αναμέτρηση για την9η αγωνιστική της 3ης φάσης των προκριματικών της Ασίας για το Μουντιάλ, με την Αυστραλία να υποδέχεται στο στάδιο "Accor" την Ιαπωνία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:10 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το πιο μεγάλο ματς στην ασιατική ζώνη. Η Αυστραλία θέλει μόνο νίκη για να ξεπεράσει τους Ιάπωνες στη βαθμολογία, τη στιγμή που οι "σαμουράι" βολεύονται με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο στα προκριματικά και θα βρουν πολλούς χώρους, ειδικά αν ανοιχτούν τα "καγκουρό". Θα επιλέξουμε το διπλό με DNB - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Πηγαίνει σε έναν πραγματικό "τελικό" με την Ιαπωνία, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Το 2-2 στο Ομάν την περασμένη αγωνιστική άφησε τους Αυστραλούς στο -3 από τους σημερινούς τους αντιπάλους και για να τους περάσει, θέλει μόνο τη νίκη. Ο Γκάχαμ είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με την αποστολή του ενόψει του αγώνα, μιας και λείπουν για διάφορους λόγους αρκετοί κομβικοί παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι χαφ Ρόγκιτς, Μόουι, Ίρβιν, ΜακΓκρί, οι επιθετικοί Τάγκαρτ, Ρουκάβιτσα, Γκούντγουιν και οι αμυντικοί Σουτάρ, Ρόουλες, Σπιράνοβιτς, Γκουντ. Οριακά προλαβαίνει ο φορ Λέκι, αυστραλιανή υπηκοότητα πήρε ο γνωστός μας Μπρούνο Φορναρόλι και παίζει.

ΙΑΠΩΝΙΑ

Χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, η Ιαπωνία επιβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική με 2-0 της Σαουδικής Αραβίας και κρατάει την τύχη για πρόκριση στο Μουντιάλ στα χέρια της. Οι "σαμουράι" πηγαίνουν στο Σίδνεϊ γνωρίζοντας πως αν φύγουν αήττητοι, είναι με το... 1.5 πόδι στο Κατάρ, ενώ σε περίπτωση νίκης κλείνουν "εισιτήρια". Φυσικά, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον κόουτς Μοριγιάσου, μιας και οι σημαντικοί επιθετικοί Οσάκο και Μαέντα δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι για το ταξίδι, το ίδιο και ο μπακ Σακάι. Πέρα από αυτούς, εδώ και καιρό λείπουν οι πολύ χρήσιμοι Φουρουχάσι (Ε), Μούτο (Ε) και Τομιγιάσου (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet