SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΙΡΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΙΡΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

24 Μαρτίου 2022 - 01:33

Αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της 3ης φάσης των προκριματικών της Ασίας για το Μουντιάλ, με τη Νότια Κορέα να υποδέχεται στη Σεούλ το Ιράν. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο αήττητες ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ και ουσιαστικά θα παλέψουν για τη τιμητική πρώτη θέση στον όμιλο. Καμία εκ των δυο δε θα ήθελε να τελειώσει με ήττα τα προκριματικά, πάντως οι δυο προπονητές πιθανότατα θα έχουν κάποιες αλλαγές στα βασικά τους σχήματα. Θα ρισκάρουμε στο Χ - 3.15
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η Κορέα στον όμιλο και με το διπλό που πήρε τη περασμένη αγωνιστική στη Συρία εξασφάλισε ακόμα μια συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ζητούμενο για να κλείσει ιδανικά αυτή η φάση, είναι να κατακτήσει τη πρώτη θέση στον όμιλο και να στείλει ένα "ηχηρό" μήνυμα στους επόμενους αντιπάλους της. Το γήπεδο στη Σεούλ αναμένεται γεμάτο, τη στιγμή που λόγω κορωνοϊού αρκετοί από τους λογιζόμενους ως βασικούς έμειναν εκτός αποστολής. Έτσι, δεν θα συμμετάσχουν ο επιθετικός Να Σανγκ Χο και οι μέσοι Χουάνγκ Ιν Μπέομ, Κιμ Τζιν Κγιου και Πάι Σέουνγκ.

ΙΡΑΝ

Το Ιράν ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ και ουσιαστικά εδώ και μερικούς μήνες παίζει απλά για τη φανέλα του και την άνοδο στη Παγκόσμια κατάταξη της ΦΙΦΑ. Θέλει να κλείσει τα προκριματικά με την πρώτη θέση στον όμιλο και ο Κροάτης τεχνικός της ομάδας Ντράγκαν Σκόκιτς συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους διεθνείς παίκτες στην αποστολή για τη Νότια Κορέα. Φυσικά, από αυτή δεν θα λείπουν σημαντικές απουσίες, μιας και οι φορ Ταρέμι και Τζαχανμπάκς είναι με κορωνοϊό, τιμωρημένοι οι Εζατολάχι (Μ) και Μοχαράμι (Α), ενώ αμφίβολος λογίζεται ο βασικός αμυντικός Χαλιζαντέχ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet