SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

24 Μαρτίου 2022 - 07:30
Αναμέτρηση (ημιτελικός) στα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Πορτογαλία να υποδέχεται στο "Ντραγκάο" την Τουρκία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Παρότι οι Πορτογάλοι θα έχουν σημαντικές απουσίες, η ποιότητά τους από τη μέση και μπροστά μπορεί να τους δώσει τη νίκη και τη πρόκριση από αυτόν τον ημιτελικό. Η Τουρκία είναι «του ύψους ή του βάθους», θα πρέπει να προσέξει πολύ τα μετόπισθεν, καθώς αν βρεθεί πίσω στο σκορ και αφήσει κενά για να επιτεθεί, θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Θα ρισκάρουμε στον άσο με -1.5 χάντικαπ - 2.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Από κει που ήταν ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλό της για τη πρώτη θέση, η ήττα τη τελευταία αγωνιστική από τη Σερβία μέσα στο "Ντα Λουζ" την έστειλε στα μπαράζ, εκεί όπου πρέπει να περάσει δυο εμπόδια για να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ και πιθανότατα θα βρει μπροστά της την Ιταλία στο τελικό, αν φυσικά αποκλείσει την Τουρκία. Ο Σάντος έχει πολύ δύσκολο έργο να διαχειριστεί την πίεση, ενώ σε περίπτωση που δεν πάρει το εισιτήριο, πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να οδηγήσει ακόμα μια φορά τη χώρα του σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Οι Πορτογάλοι δεν θα έχουν στον ημιτελικό τους σημαντικούς Κανσέλο (Α) και Ρενάτο Σάντσες (Μ), ενώ για διάφορους λόγους δεν θα παίξουν ούτε οι Πέπε (Α), Ρούμπεν Νέβες (Μ), Ρούμπεν Ντίας (Α), Νέλσον Σεμέδο (Α), Παλίνια (Μ), Ζοάο Μάριο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρούι Πατρίσιο – Νούνο Μέντες, Φόντε, Ντανίλο, Σεντρίκ – Μουτίνιο, Φερνάντες, Ουίλιαμ Καρβάλιο – Μπ. Σίλβα, Ζότα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου της με βασικούς αντιπάλους την Ολλανδία και τη Νορβηγία, κάνοντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακόμα και έτσι, όμως, δεν πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ και θα παίξει στο Οπόρτο, με φόντο τον τελικό. Όλοι στη Τουρκία γνωρίζουν πως ο στόχος είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ο Γερμανός προπονητής Κουντς θα έχει επιστροφές στο ρόστερ, σε σχέση με το τελευταίο ματς δεν θα παίξει ο μπακ Μεράς και οι φορ Καραμάν, Ντερβίσογλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσακίρ – Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σουγιουντσού, Ερκίν – Τοκόζ, Γιαζίτσι – Ουντέρ, Τσαλχάνογλου, Ακτούρκογλου – Μπ. Γιλμάζ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet