ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΟΥΗΔΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

ΣΟΥΗΔΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

24 Μαρτίου 2022 - 07:25

Αναμέτρηση (ημιτελικός) στα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τη Σουηδία να υποδέχεται στο "Φρεντς Αρένα" τη Τσεχία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Σουηδία είναι πολύ ισχυρή εντός και αν αφήσει πίσω τις κακές τελευταίες της εμφανίσεις, έχει το πρώτο λόγο σε αυτό τον ημιτελικό. Οι Τσέχοι πήγαν στην Στοκχόλμη με πολλές κομβικές απουσίες και θα παίξουν στην κόντρα, εκεί όπου είναι πολύ ικανοί, έχοντας πάρει μεγάλα αποτελέσματα. Ακόμα και έτσι όμως, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα. Πάμε στον άσο - 2.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ

Μέσα από μια... τρελή πορεία σε έναν όμιλο που μέχρι τη τελευταία στιγμή ήλεγχε τη κατάσταση, η Σουηδία γνώρισε ήττα-σοκ από τη Γεωργία και έδωσε τη κορυφή στην Ισπανία, σε έναν όμιλο που έπαιζε και η Εθνική μας. Οι Σκανδιναβοί είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν το λάθος τους, ξεκινώντας τα μπαράζ κόντρα στη Τσεχία. Ο προπονητής της ομάδας Γιάν Άντερσεν ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου και η αλήθεια είναι πως η Σουηδία στην έδρα της έχει κάνει πολύ καλά ματς. Για τον ημιτελικό δε θα είναι διαθέσιμος ο Ζλάταν, που είναι τιμωρημένος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον μπακ Κραφτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Στάρφελτ (Μπένγκτσον), Ντάνιελσον, Ελάντερ, Λίντελοφ– Κλάεσον (Κουάισον), Όλσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ – Ισάκ, Κουλουσέφσκι.

ΤΣΕΧΙΑ

Το Nations League είναι αυτό που έδωσε το "φιλί της ζωής" στη Τσεχία, καθώς παρότι η ομάδα του Σιλχάβι ολοκλήρωσε τα προκριματικά στην 3η θέση του ομίλου της, η εξαιρετική της παρουσία εκεί την έφερε στα μπαράζ για τα Μουντιάλ. Φυσικά, το έργο που έχει να κάνει για να βρεθεί στο Κατάρ δεν είναι καθόλου απλό. Αρχικά, λοιπόν, θα πρέπει να αποκλείσει τη Σουηδία εκτός έδρας και στη προσπάθεια αυτή που θα καταβάλλει, θα έχει σχεδόν μια... ενδεκάδα απουσίες. Ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των βασικότατων αμυντικών Τσελούτσκα, Κουντέλα, Μπορίλ και Τσούφαλ, τον πρώτου σκόρερ Σικ (Ε), αλλά και των Προβόντ (Μ) και Βίντρα (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ - Μπράμπετς, Ζίμα, Κάλας, Ματεγιού - Σάντιλεκ, Σούτσεκ - Μάζοπουστ, Μπαράκ, Πέσεκ - Χλόζεκ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet