PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΤΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

ΙΤΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 24/3

24 Μαρτίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ, με την Ιταλία να υποδέχεται Βόρεια Μακεδονία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ιταλία να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση. Ο άσος βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα για αυτό και θα συνδυαστεί με τα γκολ, προσφέροντας μία ελκυστική απόδοση. Επιλογή το 1 (-1,5 Α.Η) στο 1.75 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΤΑΛΙΑ

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Σπινατσόλα (A), Ντι Λορέντσο (A) και Μπονούτσι (A). Αγωνιστικά προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στα προκριματικά του Μουντιάλ απέναντι σε Ελβετία και Βόρεια Ιρλανδία, τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση του ομίλου πίσω από την Ελβετία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Φλορέντσι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Εμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ομάδα έκπληξη των μπαράζ παραμένει η Βόρεια Μακεδονία, η οποία κατάφερε να τερματίσει 2η σε όμιλο με Γερμανία, Ρουμανία και Αρμενία, συγκεντρώνοντας συνολικά 18 βαθμούς με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η κλήρωση την έφερε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης κάνοντας την πρόκριση αρκετά δύσκολη. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός για τους φιλοξενούμενους μένουν οι Ελμάς και  Τ. Κοσταντίνοφ, αμφότεροι τιμωρημένοι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντιμιτριέφσκι – Σ. Ριστόφσκι, Βελκόφσκι, Μούσλιου - Αλιόσκι, Μπάρντι, Ριστέφσκι, Αντέμι, Νικόλοφ -  Τραϊκόφσκι, Μ. Ριστόφσκι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet