SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΛΙ - ΤΥΝΗΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/03

ΜΑΛΙ - ΤΥΝΗΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/03

25 Μαρτίου 2022 - 00:30

Αναμέτρηση για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ, με το Μάλι να υποδέχεται την Τυνησία στον πρώτο αγώνα της σειράς. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ισορροπημένο παιχνίδι περιμένουμε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι έρχονται από καλές εμφανίσεις στο Copa Africa. Η επιλογή σημείου είναι αρκετά ριψοκίνδυνη, για αυτό και θα πάμε στοίχημα με τα γκολ, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στο ποντάρισμά μας. Επιλογή με βάση και την προϊστορία τα 2-3 γκολ στο 2.10 
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΛΙ

Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το Μάλι, το οποίο κατάφερε να φτάσει μέχρι τους "16" του Copa Africa, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Ισημερινή Γουινέα. Λίγο πιο πίσω χρονικά, στα προκριματικά του Μουντιάλ τερμάτισε πρώτο στον όμιλο, συγκεντρώνοντας συνολικά 16 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για την 3η φάση των προκριματικών. Αγωνιστικά εκτός θα παραμείνει ο αρχηγός Χαμαρί Τραορέ λόγω τιμωρίας.

ΤΥΝΗΣΙΑ

Μέτριες εμφανίσεις και αρκετά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Τυνησία, η οποία έχει μόλις δύο τρίποντα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Στο Κόπα Άφρικα κατάφερε να φτάσει μέχρι τους “8” της διοργάνωσης, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Μπουρκίνα Φάσο. Στο αγωνιστικό κομμάτι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από προβλήματα στην άμυνα, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις δύο φορές στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις. Σε επίπεδο απουσιών δεν υπολογίζονται οι Ουαχμπί Χαζρί (E) και Μπρον (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet