PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΑΛΛΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 25/03

ΓΑΛΛΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 25/03

25 Μαρτίου 2022 - 07:00

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλλία και Ακτή Ελεφαντοστού. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο μέρες με τους “Τρικολόρ” να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Ο Ντιντιέ Ντεσάν θέλει να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, ενώ στοιχηματικά περιμένουμε μία εύκολη και ευρεία νίκη για τη Γαλλία. Επιλογή το 1 (-1,5 Α.Η.) στο 1.90 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΑΛΛΙΑ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από πέντε σερί νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Στις αρχές Οκτωβρίου κατέκτησαν το Nations League, επικρατώντας στον τελικό της Ισπανίας με 2-1, ενώ στα προκριματικά του Μουντιάλ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου και αήττητοι με 18 βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα παραμείνουν οι Μπενζεμά, Παβάρ και Ντιμπουά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Εμπαπέ  και Καντέ.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Στον αντίποδα η Ακτή Ελεφαντοστού κατάφερε να φτάσει μέχρι τους “16” του Κόπα Άφρικα, όπου αντιμετώπισε την Αίγυπτο, γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό. Συνολικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιομαντέ,  Τραορέ, Μαϊγκά,  Ντιέ, Φοφανά  και ο επιθετικός Μπολί.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet