PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow Λ. Δ. ΚΟΝΓΚΟ - ΜΑΡΟΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/3

Λ. Δ. ΚΟΝΓΚΟ - ΜΑΡΟΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/3

25 Μαρτίου 2022 - 04:40
Πρώτη αναμέτρηση στα μπαράζ της Αφρικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό να υποδέχεται στο "Σταντ ντε Μάρτιρς" το Μαρόκο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το Μαρόκο είναι το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι, όμως όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα από τη βόρεια Αφρική, δίνουν αρκετές ελπίδες στο Κονγκό. Οι γηπεδούχοι έχουν "σουλουπωθεί" με τον Κούπερ στον πάγκο τους, είχαν αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν για το διπλό αυτό ματς και θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη. Θα ρισκάρουμε την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι - 3.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λ. Δ. ΚΟΝΓΚΟ

Μόλις μια φορά στην ιστορία της χώρας, η ποδοσφαιρική της ομάδα έχει καταφέρει να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα υπάρχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά της. Με τον πολύ έμπειρο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, παρότι δεν έπαιξε στο Κόπα Άφρικα, κατάφερε να βρεθεί στα μπαράζ της πρόκρισης για το Μουντιάλ. Ο αντίπαλος είναι το πολύ ισχυρό Μαρόκο, όμως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί να έρθει η πρόκριση. Απώλειες της τελευταίας στιγμής ο χαφ Ματουσάμι και ο φορ Ελία. Αστέρια της ο Μπακάμπου, ο Εμποκανί και ο Κακουτά.

ΜΑΡΟΚΟ

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο σε χώρες-ομάδες που υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα στην Εθνική, να δημιουργούνται θέματα και καταστάσεις όταν έρχεται η αποτυχία. Το Μαρόκο έφτασε άνετα μέχρι τα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ, όμως οι μεγάλες απαιτήσεις που είχαν δημιουργηθεί έκαναν κακό στην ομάδα, που δεν τα πήγε καθόλου καλά στο Κόπα Άφρικα. Ο κόουτς Χαλίλχοντζιτς δεν είναι και ο πιο... περιζήτητος στα αποδυτήρια, ενώ ενόψει των αγώνων με το Κονγκό, άφησε εκτός τους Μαζραουί (Α) και Ζιγιέχ (Μ), δυο από τα αστέρια της χώρας. Φυσικά, το ταλέντο "ξεχειλίζει" και μένει να δούμε αν θα φανεί στο γήπεδο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet