PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΑΛΓΕΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/3

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΑΛΓΕΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/3

25 Μαρτίου 2022 - 07:15
Πρώτη αναμέτρηση στα μπαράζ της Αφρικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με το Καμερούν να υποδέχεται στο Λίμπε την Αλγερία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Με πολύ πρόσφατες τις εικόνες των δυο τους στο προηγούμενο Κόπα Άφρικα, το Καμερούν είναι έτοιμο να αφήσει εκτός Μουντιάλ την Αλγερία, η οποία είναι γεμάτη προβλήματα, γκρίνια και κόντρες. Οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν μπροστά στον κόσμο τους, όμως περιμένουμε την αντίδραση της ποιοτικής Αλγερίας. Πολύ υψηλό το G/G, θα το επιλέξουμε - 2.20
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Μπορεί το Καμερούν να έκανε σχετικά καλό τουρνουά στο Κόπα Άφρικα πριν από μερικούς μήνες, όμως κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την 3η θέση που κατέκτησε, μιας και το τουρνουά έγινε στην έδρα της. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό, έδωσε την ευκαιρία στον σπουδαίο πρώην αμυντικό Ρίγκομπερτ Σονγκ τα "κλειδιά" των αποδυτηρίων και η ομάδα κάνει μια νέα αρχή στα μπαράζ. Ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός, όμως υπάρχει αισιοδοξία, ενώ όλα τα αστέρια της χώρας, εκτός των τραυματιών Ανγκισά (Μ) και Ενγκαμαλό (Μ), είναι στην αποστολή.

ΑΛΓΕΡΙΑ

Πολλά τα προβλήματα στην Εθνική Αλγερίας μετά το φινάλε του Κόπα Άφρικα. Οι πρώην κάτοχοι του τίτλου ήταν τραγικοί στη διοργάνωση και παρότι το κλίμα ήταν σε πολύ καλά επίπεδα πριν από τη σέντρα, η κατάσταση ξέφυγε και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί το Μουντιάλ, αν αυτό δεν αλλάξει άμεσα. Ο κόουτς Μπελμαντί παρέμεινε στον πάγκο παρά τις αντιδράσεις του Τύπου και μεγάλης μερίδας κόσμου, ενώ στις κλήσεις του ενόψει Καμερούν δεν υπήρχε ο σταρ Μπενραχμά (Μ), ο σκόρερ Μπουνετζάχ και ο ηγέτης Μπραχίμι (Μ). Οι Μαχρέζ (ΜΕ) και Μπενάσερ (Μ) πρόλαβαν να μπουν στην αποστολή, όμως δύσκολα θα ξεκινήσουν στο πρώτο ματς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet