PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 25/03

ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 25/03

25 Μαρτίου 2022 - 03:56
Διεθνές φιλικό παιχνίδι Εθνικών ομάδων, με τη Νορβηγία να υποδέχεται στο "Ullevaal" τη Σλοβακία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Δυνατό τεστ για τις δυο ομάδες, που δε τα πήγαν όπως ήθελαν στα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι Νορβηγοί θα έχουν πλήρη αποστολή και θα προσπαθήσουν να δώσουν μια καλή παράσταση μπροστά στον κόσμο τους, τη στιγμή που υπάρχει ανανέωση στη Σλοβακία, που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Θεωρούμε πως οι Σκανδιναβοί μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον 2 φορές - 1.95
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Παρότι βρέθηκε ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια κοντά στο να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις σε προκριματικό όμιλο μεγάλης διοργάνωσης, η Νορβηγία τελικά "γκρέμισε" ό,τι είχε χτίσει στο φινάλε και τελικά έμεινε πίσω από Ολλανδία και Τουρκία. Ο Σολμπάκεν έμεινε, πάντως, στον πάγκο της ομάδας και θα προσπαθήσει να την προετοιμάσει όλο πιο καλά γίνεται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση. Ο Χάαλαντ είναι κανονικά στην αποστολή για τα φιλικά με Σλοβακία και Αρμενία, όπως επίσης και όλα τα αστέρια των Σκανδιναβών.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Ήξερε εξ αρχής πως θα είχε δύσκολο έργο σε έναν όμιλο με μεγάλα ονόματα και τελικά έμεινε 3η πίσω από Κροατία και Ρωσία. Με πολύ πρόσφατη την εμπειρία της από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο κόουτς Τάρκοβιτς προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να φέρει έναν αέρα αλλαγής στην ομάδα, με νέα παιδιά να μπαίνουν στο ρόστερ και το ροτέισον. Στα φιλικά με Νορβηγία και Φινλανδία, στην αποστολή δεν θα είναι οι Ρούσνακ (Μ), Στραντς (Ε) και Ντουμπράβκα (Τ), όμως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet