PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 26/03

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 26/03

26 Μαρτίου 2022 - 00:21

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League 2 στην Ελλάδα, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τη Βέροια. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Βέροια να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το διπλό βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, για αυτό και θα συνδυαστεί με τα γκολ προσφέροντας μία πιο ελκυστική απόδοση. Ποντάρισμα στο 2 & Over 1,5 στο 1.85.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Σε μέτρια κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 21 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή, έμειναν στο ισόπαλο 1-1, καταφέρνοντας έτσι να διατηρηθούν μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας στη μάχη για την παραμονή. Αγωνιστικά εκτός για τον Πανσερραϊκό θα παραμείνουν οι Γιαννακίδης, Φουάσης, Κασμερίδης, Παπαβασιλείου και ο τραυματίας Ριβάλντο.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασταμάτητη δείχνει η Βέροια έως τώρα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 58 βαθμούς και στο +8 από τη 2η θέση. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε και του Ολυμπιακού Β εντός έδρας με 1-0, φτάνοντας συνολικά τις 18 νίκες στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά υπάρχουν αρκετά προβλήματα για τους φιλοξενούμενος, οι οποίοι δεν υπολογίζουν στους Μυστακίδη, Κάτσε και Μαραγκό.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet