PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

26 Μαρτίου 2022 - 07:00

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φιλανδία και Ισλανδία στη Μούρθια της Ισπανίας, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στοιχηματικά οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω ποιότητας και ο άσος στο 2.20 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Ένα βαθμό μακριά από την διαδικασία μπαράζ των προκριματικών έμειναν οι Φινλανδοί, οι οποίοι τερμάτισαν ένα βαθμό πίσω από την 2η Ουκρανία. Στην τελευταία αναμέτρηση χρειαζόταν τουλάχιστον ένα βαθμό απέναντι στους αδιάφορους Γάλλους, αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-0 και τερμάτισαν στην 3η θέση. Πλέον προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ σε επίπεδο απουσιών εκτός θα είναι ο αμυντικός Ρίτσαρντ Γιένσεν και ο μέσος Ρόμπερτ Τέιλορ.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, έχοντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Στην τελευταία αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα με αντίπαλο τη Νότια Κορέα, ηττήθηκαν εύκολα με 5-1, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση του ομίλου με μόλις εννέα βαθμούς σε δέκα αγωνιστικές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χιόρτουρ Χέρμανσον, Γκούντμουντουρ Τοράρινσον και ο γκολκίπερ Ελίας Όλαφσον.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet