PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

26 Μαρτίου 2022 - 07:15
Διεθνές φιλικό παιχνίδι Εθνικών ομάδων, με την Κροατία να αντιμετωπίζει στο "Education City Stadium" στην Αλ Ραγιάν τη Σλοβενία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το ματς θα γίνει σε ουδέτερη έδρα, όμως οι Κροάτες όπως όλα δείχνουν θα παρατάξουν μια ομάδα που κατά μεγάλο ποσοστό θα είναι αυτή που θα παίξει στο Κατάρ σε μερικούς μήνες. Οι Σλοβένοι θα έχουν απουσίες και γενικότερα είναι σε φάση ανανέωσης. Θεωρούμε πως οι Κροάτες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, εμείς θα παίξουμε να σκοράρουν τουλάχιστον 2 φορές - 1.83
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΡΟΑΤΙΑ

Ετοιμάζεται "πυρετωδώς" για το Μουντιάλ τον ερχόμενο χειμώνα και παρότι η ομάδα έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης, πάντα σε σχέση με το τρομερό ρόστερ που είχε πριν 4 χρόνια, παραμένει ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Ντάλιτς δείχνει πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Στα προκριματικά πήρε την πρώτη θέση μπροστά από Ρωσία και Σλοβακία, κάνοντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Θα παίξει με Σλοβενία και Βουλγαρία στο Κατάρ για να μπαίνει από τώρα στο... κλίμα. Έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες μέσοι Μπρόζοβιτς, Μπάντελι, Ιβάνουσετς, Μπρέκαλο, Ρέμπιτς, ο μπακ Βρσάλικο και ο φορ Πέτκοβιτς.

Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Λιβάκοβιτς - Πόνγκρατσιτς, Γκβάρντιολ, Τσαλέτα-Τσαρ - Πέρισιτς, Κόβατσιτς, Γιάκιτς, Μόντριτς, Γιουράνοβιτς - Μπούντιμιρ, Κράμαριτς.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Βρέθηκε σε έναν πολύ απαιτητικό όμιλο στα προκριματικά του Μουντιάλ, αντιμετωπίζοντας τη σημερινή της αντίπαλο, όπως και τις Ρωσία, Σλοβακία, χωρίς τελικά να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική μέχρι τέλους. Η ομάδα χρειάζεται σίγουρα "αέρα αλλαγής", μιας και πολλοί παίκτες έχουν φτάσει σε μια ηλικία που δεν μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα. Ο κόουτς Κεκ θα κάνει "πειράματα" στην Αλ Ραγιάν αντιμετωπίζοντας την Κροατία και το γηπεδούχο Κατάρ, ενώ δεν θα έχει μαζί του τους Γιόκιτς (Α), Ίλιτσιτς (Μ), Σκούμπιτς (Α), Στρούνα (Α) και Μπόχαρ (Μ).

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Όμπλακ - Μπάλκοβετς, Μπίτζολ, Κάρνιτσινικ, Τσρνίγκοϊ - Κούρτιτς, Τσέριν - Λόβριτς, Ζάιτς, Βέρμπιτς - Τσέλαρ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet