MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΤΑΡ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

ΚΑΤΑΡ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

26 Μαρτίου 2022 - 04:00
Διεθνές φιλικό παιχνίδι Εθνικών ομάδων, με το Κατάρ να υποδέχεται στο "Education City Stadium" τη Βουλγαρία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το Κατάρ ξεκινάει μια σειρά φιλικών στην έδρα του, ξεκινώντας από τώρα την προετοιμασία του. Οι διοργανωτές του ερχόμενου Μουντιάλ έχουν φτιάξει ένα καλό σύνολο, οι παίκτες παίζουν καιρό μαζί και είναι έτοιμοι να "λάμψουν" σε λίγους μήνες. Η Βουλγαρία είναι από τις αδύναμες ομάδες στην Ευρώπη, πιθανότατα θα είναι σε παθητικό ρόλο και σήμερα. Θα δώσουμε το προβάδισμα στους Ασιάτες. Πάμε στον άσο - 2.15
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΤΑΡ

Αναγκαστικά σε δυνατά φιλικά παιχνίδια είναι εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα το Κατάρ, μιας και ως διοργανώτρια χώρα του επόμενου Μουντιάλ δεν είχε την ευκαιρία να παίξει επίσημα ματς για τα προκριματικά. Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας Φέλιξ Σάντσεζ έχει δείξει αρκετά καλά πράγματα το διάστημα που έμεινε στο πάγκο της, ενώ την οδήγησε στα ημιτελικά του Αραβικού Κυπέλλου πέρσι, έχοντας βέβαια πολλές αλλαγές σε σχέση με ό,τι περιμένουμε το Δεκέμβρη. Πρώτο φιλικό για το 2022 κόντρα στη Βουλγαρία εντός έδρας και περιμένουμε η δυναμικότητα των αντιπάλων ολοένα να μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε το Μουντιάλ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται τη Βουλγαρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με Στόιτσκοφ, Λέτσκοφ, Μπαλάκοφ και άλλους σπουδαίους παίκτες μεγάλης κλάσης, όπως και αυτή 4 χρόνια αργότερα. Εκείνες οι ομάδες φαίνεται πως είναι μακρινή ανάμνηση για τους Βούλγαρους, μιας και η Εθνική τους έχει πολλά χρόνια να φτάσει σε μια διάκριση. Η ομάδα απογοήτευσε στα περασμένα προκριματικά τερματίζοντας κάτω και από τη Βόρεια Ιρλανδία. Αναζητείται ηγέτης στην ομάδα, λοιπόν και ο κόουτς Πετρόφ έχει πολλή δουλειά να κάνει. Πηγαίνει στο Κατάρ για φιλικά με την τοπική ομάδα και την Κροατία, έχοντας κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, με πιο νέα παιδιά.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet