PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 27/03

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 27/03

27 Μαρτίου 2022 - 03:24
Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης την Καβάλα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σπουδαίο παιχνίδι, μιας και μιλάμε για την "ουρά" του βορείου ομίλου. Όποια ομάδα χάσει θα έχει μεγάλο πρόβλημα αναφορικά με την παραμονή. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία στην έδρα του, όμως η Καβάλα θα δώσει "ψυχή και σώμα" στο γήπεδο για να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Θεωρούμε πως θα είναι πολύ ισορροπημένο ματς, θα επιλέξουμε το G/G - 1.80
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Πήγε στην Καλαμαριά την περασμένη αγωνιστική με καλό ηθικό μετά το "Χ" που είχε "τσιμπήσει" κόντρα στο Θεσπρωτό, όμως παρότι προσπάθησε πολύ, δεν απέφυγε την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0. Το ματς με την Καβάλα ίσως είναι ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν, καθώς με νίκη θα πάρει τεράστια ανάσα στην ουρά και ταυτόχρονα θα "απαλλαγεί" από έναν σημαντικό αντίπαλο. Ο Κακαβάς θα έχει τη γνωστή αποστολή του, συν τον σημαντικό επιθετικό Όσκαρ Σιαφά. Εκτός έμειναν οι Κόκας (Α), Μανάφοβ (Μ) και Πέλκας (Α).

ΚΑΒΑΛΑ

Αξιοσημείωτη είναι η προσπάθεια που γίνεται στην Καβάλα να επανέλθει στη... ζωή μετά τα όσα έγιναν στο ξεκίνημα της σεζόν. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι κακή το τελευταίο διάστημα, δεδομένων των συνθηκών και ουσιαστικά παίζεται μια κατηγορία κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες μετά την τελευταία ήττα κόντρα στη Νίκη Βόλου και ο κόουτς Νούρι παραιτήθηκε, παραμονές του κρίσιμου αγώνα. Θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις, όμως όλα αυτά μετά το ματς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet