ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΗΠΑ - ΠΑΝΑΜΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 27/3

ΗΠΑ - ΠΑΝΑΜΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 27/3

27 Μαρτίου 2022 - 07:25
Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, με τις ΗΠΑ να υποδέχονται στο "Exploria Stadium" του Ορλάντο τον Παναμά. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 02:00 (28/3) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Και οι δυο θέλουν πολύ τους βαθμούς, φυσικά για διαφορετικούς λόγους. Οι Αμερικανοί θέλουν να τελειώσουν με την πρόκριση στο Μουντιάλ, τη στιγμή που ο Παναμάς δίνει μεγάλη μάχη με την Κόστα Ρίκα για τη 4η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ. Ο Μπερχάλτερ σκέφτεται ένα άκρως επιθετικό σχήμα, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, θα επιλέξουμε τον άσο με το Οver 1,5 - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΗΠA

Η ισοπαλία που πήραν στο Μεξικό την περασμένη αγωνιστική, δίνει στις ΗΠΑ κάθε λόγο να ελπίζουν πως η πρόκριση σε μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση είναι πολύ κοντά. Ο κόουτς Μπερχάλτερ, ο οποίος έχει ζήσει και ως παίκτης ανάλογες στιγμές, παρέδωσε μαθήματα τακτικής κόντρα στους Μεξικανούς, όμως ανέφερε πως για να έχει αξία αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του πρέπει να κερδίσει τον Παναμά. Οι Αμερικανοί έχουν απουσίες στην αποστολή τους, με πιο βασικές αυτές των Γέντλιν (Α), Γουεά (Ε), ΜακKένι (Μ), Ντεστ (Α) και Άαρονσον (Ε), όμως το ρόστερ τους είναι μεγάλο και υπάρχουν λύσεις.

ΠΑΝΑΜΑΣ

Έπαιξε με την ουραγό Ονδούρα στοχεύοντας να έχει το πάνω χέρι επί της Κόστα Ρίκα αναφορικά με την 4η θέση, όμως μια κακή εμφάνιση έδωσε στους "καναλέρος" μόλις ένα βαθμό και είδαν την αντίπαλό τους να τους προσπερνά, δυο "στροφές" πριν το φινάλε. Πλέον, το έργο της ομάδας του Κρίστιανσεν είναι πολύ δύσκολο, έχοντας να παίξουν αρχικά στις ΗΠΑ με μια αντίπαλο που ψάχνει την απευθείας πρόκριση και στη συνέχεια με τον πρωτοπόρο Καναδά. Ο Ισπανοδανός τεχνικός δεν θα έχει σημαντικές απουσίες, ενώ ζήτησε από όλους πίστη στις δυνατότητές τους.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet