ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΝΑΔΑΣ - ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 27/3

ΚΑΝΑΔΑΣ - ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 27/3

27 Μαρτίου 2022 - 07:30
Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, με τον Καναδά να υποδέχεται στο "ΒΜΟ Φιλντ" την Τζαμάικα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 23:05 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το ματς είναι η φιέστα του Καναδά για την επιστροφή της ομάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 36 χρόνια. Η ομάδα της βορείου Αμερικής θέλει μόλις ένα βαθμό στα δυο τελευταία που απομένουν, όμως λογικά θα πάρει τη νίκη κόντρα στη μέτρια και αδιάφορη Τζαμάικα. Ο άσος φυσικά δεν έχει καμία στοιχηματική αξία, θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΝΑΔΑΣ

Οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Καναδά περίμεναν όσο τίποτα αυτή τη στιγμή και 36 χρόνια μετά την πρώτη και τελευταία συμμετοχή της ομάδας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, το χαμόγελο στα χείλη τους επιστρέφει. Το σύνολο του Τζον Χέρντμαν χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να κλείσει εισιτήρια για Κατάρ, όμως όλοι θα παλέψουν όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο, πάνω από ΗΠΑ και Μεξικό. Το γήπεδο στο Τορόντο αναμένεται κατάμεστο και οι Καναδοί, παρότι θα είναι χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, τον Ντέιβις (ΜΑ) της Μπάγερν, θα ψάξουν το τρίποντο με την Τζαμάικα. Εκτός και οι Κέι (Μ), Πιέτε (Μ).

ΤΖΑΜΑΙΚΑ

Σε κάθε προκριματικά μετά την τελευταία συμμετοχή της ομάδας σε Μουντιάλ το 1998, υπάρχουν φιλοδοξίες και όνειρα για επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο. Αυτή τη σεζόν πολλοί στη Τζαμάικα έγραφαν πως έχουν πειστεί να παίξουν παιδιά με καταγωγή από τη χώρα που έχουν γεννηθεί στη Βρετανία, όμως οι περισσότεροι αρνήθηκαν. Η πορεία της ομάδας ήταν κακή στα προκριματικά και ουσιαστικά έμεινε εκτός στόχων πολύ νωρίς. Θα ψάξει τις καλές εμφανίσεις μέχρι τέλους και στη συνέχεια θα κοιτάξει το μέλλον. Με φουλ αποστολή στο Καναδά για ένα πολύ δύσκολο ματς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet