PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 27/03

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 27/03

27 Μαρτίου 2022 - 00:24

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League 2 στην Ελλάδα, με την Καλλιθέα να υποδέχεται την Κηφισιά. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αρκετά αμφίρροπη η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, που ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες. Αγωνιστικά βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα η επιλογή σημείου να είναι αρκετά ριψοκίνδυνη. Καμία από τις δύο δεν θέλει να ηττηθεί και η ισοπαλία στο 2.85 αξίζει το ρίσκο.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Καλλιθέα, η οποία μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να διατηρείται μέσα στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς σε 23 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Αγωνιστικά δεν υπολογίζονται οι Ρώσση, Δούμτσης, Μαρουκάκης και Κοντοχρήστος.

ΚΗΦΙΣΙΑ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Κηφισιά, η οποία μετράει 4 τρίποντα και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Με τις καλές εμφανίσεις κατάφερε να ανέβει στους 43 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή και τον Λεβαδειακό, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Μεσοβδόμαδα στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας, πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο με γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού, σε μία αναμέτρηση με πολλή ένταση και από τις δύο πλευρές. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για την ομάδα της Κηφισιάς παραμένουν οι Να'ά, Πρίτσας, Σμπώκος, Αγγελόπουλος και Καραγκούνης.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet