PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 27/03

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 27/03

27 Μαρτίου 2022 - 00:27

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League 2 στην Ελλάδα, με τον Απόλλωνα Λάρισας να υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται αρκετά να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τη φετινή σεζόν και δίκαια ξεκινούν από θέση αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Η λογική λέει πως η ομάδα της Καρδίτσας θα πάρει το τρίποντο και το διπλό στο 2.35 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια του ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία απέναντι σε Ηρακλή, Βέροια και Απόλλων Πόντου. Βαθμολογικά βρίσκεται σε δεινή θέση, διατηρώντας απόσταση μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, αν και καλύτερος σε όλη τη διάρκεια, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Σε αγωνιστικό επίπεδο εκτός θα παραμείνουν ο Ουσμάν που απουσιάζει με την Εθνική Μαυριτανίας, ο Σκούπρας και οι Παναγιώτου, Σούλτσε, που δεν υπολογίζονται. Επιστρέφουν οι Λουκάς και Καλούσης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Την άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει η Αναγέννηση Καρδίτσας που δεν τα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν από το πρώτο ημίχρονο με 2-0, με την Αναγέννηση να μπαίνει αποφασισμένη στην επανάληψη και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να ισοφαρίζει στο 88' σε 2-2. Το τελικό 3-2 σημείωσε για την ΑΕΛ ο Σπύρος Γλυνός στο 96ο λεπτό, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο. Βαθμολογικά η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές, με τη διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια να έχει μεγαλώσει αρκετά. Σε επίπεδο απουσιών εκτός είναι οι Μπαντιμπανγκά, Κουτσιανικούλης, Γκουγκούδης και Γκεγιέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet