PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 28/3

ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 28/3

27 Μαρτίου 2022 - 06:59

Φάση ομίλων, αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 00:05 π.μ. (28/3) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η μαχητικότητα χαρακτηρίζει το Ελ Σαλβαδόρ που έχει καταφέρει να πάρει και παιχνίδια στα οποία δεν έπαιξε καλά. Σαφώς ανώτερη η Κόστα Ρίκα που έχει και το κίνητρο, το διπλό αξίζει κι έχει απόδοση  2.02
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ

Το 1-1 που πήρε στην Τζαμάικα το αφήνει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, κατάφερε όμως να αποφύγει και τις δύο τελευταίες θέσεις. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 21’, δέχτηκε την ισοφάριση στο 71’, ο προπονητής Πέρες πάντως έμεινε ικανοποιημένος –κι όχι άδικα- καθώς η ομάδα του άγγιξε την υπέρβαση. Δεν θα έχει στη διάθεσή του για ένα ακόμα ματς τον μπακ Ρολντάν, ενώ θα απουσιάσουν επίσης οι μέσοι Ενρίκο Ντουένας Ερνάντες και Μοντερόσα.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του πρωτοπόρου Καναδά και βρέθηκε στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Μουντιάλ. Ο Καναδάς έμεινε με 10 παίκτες στο 34’ και η Κόστα Ρίκα το εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο πετυχαίνοντας στο 45’ το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Δεν θα έχει στη διάθεσή της τον δεξιό μπακ Ματαρίτα, ο οποίος θα χάσει και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet