PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow Η.Α.Ε. - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

Η.Α.Ε. - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

29 Μαρτίου 2022 - 02:28

Αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της 3ης φάσης των προκριματικών της Ασίας για το Μουντιάλ, με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να υποδέχονται "Αλ Μακτούμ" τη Νότια Κορέα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι Άραβες έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο στην αναμέτρηση, μιας και με νίκη τελειώνουν τα προκριματικά στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και δεν θα έχουν το μυαλό τους στο τι γίνεται στη Συρία. Στην ισοβαθμία, επίσης, με το Ιράκ, έχουν το προβάδισμα, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η Ν. Κορέα θέλει την πρώτη θέση στον όμιλο, είναι σε καλή κατάσταση, όμως δεν θα... σκιστεί. Θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η.Α.Ε.

Κράτησε εντελώς παθητικό ρόλο κόντρα στο Ιράκ και η ήττα με 1-0 μάλλον κολακευτική ήταν, παρότι παραλίγο να "κλέψει" το βαθμό στο τέλος. Η 3η θέση ήταν το ζητούμενο εξ αρχής σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και οι Άραβες έχουν το προβάδισμα ακόμα επί του Ιράκ με +1, παρότι η τελευταία αγωνιστική τους φέρνει απέναντι στους πολύ ισχυρούς Νοτιοκορεάτες, οι οποίοι δύσκολα θα αδιαφορήσουν. Στόχος της ομάδας του Αρουαμπαρένα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και μετά... βλέπουμε. Εκτός οι τραυματίες επιθετικοί Λίμα, Ταλιαμπούε και Χαλφάν, όπως και οι κίπερ Νασέρ και Χασίφ.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Έκανε επίδειξη δύναμης επί του Ιράν την περασμένη αγωνιστική και με το 2-0 πέρασε στην κορυφή του ομίλου, δίνοντας χαρά στους χιλιάδες φίλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου στη Σεούλ. Η Νότια Κορέα κάνει ήδη τα πλάνα της για το Κατάρ, όμως θα ψάξει ακόμα ένα τρίποντο για να κλείσει νικηφόρα τα προκριματικά και να καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο προπονητής της ομάδας και γνωστός μας, Πάουλο Μπέντο, πιθανότατα να κάνει 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν υπολογίζονται οι επιθετικοί Τσο, Να, οι μέσοι Χουάνγκ, Κιμ Τζιν, Σέουνγκ και ο αμυντικός Παρκ Μιν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet