ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

29 Μαρτίου 2022 - 04:22

Αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της 3ης φάσης των προκριματικών της Ασίας για το Μουντιάλ, με τη Σαουδική Αραβία να υποδέχεται στο "King Abdullah Sports City" την Αυστραλία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι Σαουδάραβες θα ψάξουν να κλείσουν με το καλύτερο τρόπο αυτά τα προκριματικά, ενώ θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα της Ιαπωνίας για την πρώτη θέση. Η Αυστραλία θα έχει πάρα πολλές αλλαγές, μιας και στο μυαλό της θα έχει το μπαράζ που θα δώσει σε λίγο καιρό. Θα ρισκάρουμε στον άσο - 2.45
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Παρότι έχει ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Σαουδική Αραβία ήθελε να πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο, ώστε να δείξει την κυριαρχία της απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως η Ιαπωνία και η Αυστραλία, Το 1-1 με την Κίνα την περασμένη αγωνιστική την έφερε πίσω από τους "σαμουράι" και πλέον δεν κρατά τη τύχη στα χέρια της. Ο Ερβέ Ρενάρ ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στο τελευταίο ματς των προκριματικών απέναντι στην Αυστραλία, ώστε να δώσουν στο κόσμο άλλη μια χαρά. Ο Γάλλος θα έχει απουσίες, όμως θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Τραυματίες ο μέσος Αλ Οτάιφ, ο στόπερ Μπουλαχί, ο μέσος Αλ Μαλκί και ο μπακ Αλ Χαρμπί. Αμφίβολος ο φορ Αλ Μπουραϊκάν.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Πολλά είναι τα θέματα στην Αυστραλία αυτήν την περίοδο, μιας και η ομάδα έχει πολλές απουσίες από το ποιοτικό ρόστερ της και στον "τελικό" με την Ιαπωνία εμφανίστηκε "λίγη" και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ, κάτι που θα διεκδικήσει μέσω των μπαράζ της 3ης θέσης. Στο τελευταίο και ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά ματς στον όμιλο, πηγαίνει στην Τζέντα με αλλαγές και την ευκαιρία να δοκιμαστούν νέα παιδιά. Τιμωρημένοι οι βασικοί αμυντικοί Ντεγκενέκ και Γκραντ. Δεν θα παίξουν για διαφορετικούς λόγους οι χαφ Ρόγκιτς, Μόουι, Ίρβιν, ΜακΓκρί, οι επιθετικοί Τάγκαρτ, Ρουκάβιτσα, Γκούντγουιν και οι αμυντικοί Σουτάρ, Ρόουλες, Σπιράνοβιτς, Γκουντ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet